Marco de Wit 25 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Amerikassa on jo sadan vuoden ajan tutkittu opiskelijoiden tasoa erittäin tarkalla SAT-testillä.

 

Suvakit eivät kuitenkaan ole testistä pitäneet, koska se osoittaa eri roduilla olevan keskimäärin valtavan erilaiset älykkyysosamäärät.

 

Toisaalta kukaan ei kiistä, etteikö kovalla harjoittelulla pysty nostamaan testitulostaan kymmenillä pisteillä. Ei siis sadoilla, mutta kylläkin kymmenillä.

 

Näin näyttää nyt käyneen, kun erittäin ahkerat mongolidit (lähinnä kiinalaiset, japanilaiset ja korealaiset) suorastaan hysteerisesti vuosien ajan harjoittelevat testiä varten.

 

Mongolideilla on siis kaksi etua: geneettinen ja kulttuurinen. Geneettisesti heillä on keskimääräisesti korkeampi älykkyysosamäärä kuin muilla roduilla. (Tosin pienellä hajonnalla eli päinvastoin kuin valkoisilla heillä on vähän sekä idiootteja että neroja.) Kulttuurisesti heillä puolestaan on ahkeruusetu sekä myös häikäilemättömyysetu eli ovat vaikka valmiita huijaamaan saadakseen mahdollisimman korkeat testipisteet.

 

Niinpä valkoiset ja varsinkin huipulla aiemmin olleet juutalaiset ovat nyt alkaneet miettiä, että jotain on tehtävä. Eli tätä vauhtia kaikilla muilla kuin mongolideilla on omat kiintiönsä tai muuten lähes kaikki huippuyliopistojen opiskelijat ovat mongolideja.

 

Tosin Harvard ja muut yksityiset juutalaisjohtoiset Ivy League superyliopistot ovat jo ratkaisseet tämän ongelman eli ne vaativat luovuutta osoittavia esseitä, urheilullisuutta, yms. tekosyitä, joiden avulla saavat juutalaiset suurimmaksi opiskelijaryhmäksi. (Jopa 20-30% opiskelijoista eli yli 10 kertainen yliedustus.) Valtion yliopistot eivät voi kuitenkaan niin tehdä, joten saas nähdä miten mongolidit pistetään kuriin. Se on varma, etteivät ainakaan juutalaisten nenille voi hyppiä.

 

 

https://twitter.com/IvanTgbt/status/1264419252762632192/photo/1

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Mongolidit jyräävät yliopistoissa

  1. Yksinkertaisin keino laittaa kaikki samalle viivalle pitkällä tähtäimellä on maksullinen opetus ilman valtion tukea. Silloin opiskelijaksi valikoituu niin tyhmiä kuin viisaitakin.

    Jo pelkkä stipendijärjestelmä aiheuttaa poikkeamia tuohon “luonnolliseen valintaan”.

  2. Miksi juutalaiskiintiöt ovat olleet ongelma juutalaisille, mutta jos mongolidit kilpaikevat juutalaisten, tämä on ongelma monelle juutalaisille? Miksei valkoisille ole kiintiöitä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*