Marco de Wit 25 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Historian kirjat antavat ymmärtää, että Suomessa ei ollut mitään sivistystä ennen ruotsalaisten valloitusretkiä.

 

Totuus on kuitenkin päinvastainen.

 

Suomi oli vähintäänkin yhtä vauras ja vapaa kuin mitä Ruotsi. Myös kristinusko tuli Suomeen jo ennen ruotsalaisia valloittajia. Yllä olevan kuvan naisen vaatetus perustuu noin tuhat vuotta vanhoihin hautajäämistöihin. Ne olivat vähitäänkin yhtä vauraita kuin mitä Ruotsissa.

 

 

Suomalaiset heimot olivat vauraita ja hyvin aseistautuneita eli satojen vuosien ajan pystyivät myös hyvin puolustautumaan sekä venäläisiä että ruotsalaisia vastaan.

 

Edes viikingit eivät pystyneet Suomea alistamaan.

 

 

Miksi sitten ruotsalaiset pystyivät lopulta valloittamaan Suomen?

 

Etenemällä hitaasti askel askeleelta Ahvenanmaalta Turkuun ja siitä vähitellen eteenpäin. Valloitus ei siis onnistunut niinkään ruotsalaisten suurella voimalla, vaan suomalaisten alistuvuudella.

 

Suomalaisten hitauden ja alistuvuuden takia Suomi on suhteellisen helppo valloittaa, kunhan ei liikaa provoa suomalaisia. Tämän takia myös islamistit tulevat hitaasti valtaamaan Suomen, jollei jotain keksitä!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Suomi ennen ruotsalaisia

  1. Kirotun hitaat suomalaiset! Ehkä emme ansaitsekaan olla vapaita, jos aina haluamme olla muiden orjia. Suomalaiset ovatkin täydellinen nöyristelevä ja alistuva orjakansa!

    1. Olisiko meidänkin pitänyt elää NL:n vallan alla, niin voisi olla toinen ääni kellossa. Niin vain itäisessä Euroopassa rakastetaan omaa kansaa eikä avata portteja vieraille ja sanota, että ottakaa ja vallatkaa maamme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*