Marco de Wit 26 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Twitterissä ollaan ihmetelty, että eduskunnasta pudonneen vihreän Ozan Yanarin puoliksi turkkilainen toimittajavaimo Aishi Zidan on nimetty Suojelupoliisin viestintäasiantuntijaksi.

 

 

Zidan ei kyllä vaikuta kovin puolueettomalta henkilöltä. Ensinnäkin hän on puoliksi turkkilainen ja äärivihervasemmistolainen. Hänen isoisänsä oli Suomen Kommunistisen Puolueen pääsihteeri Aarno Aitamurto ja äitinsä myös niin kova kommunisti, että opiskeli kommunistisessa Unkarissa.

 

Zidan on myös hyvin aktiivinen palestiinalaisten puolustaja. Siinä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta eikö Supoon pitäisi saada mahdollisimman puolueetonta väkeä?

 

Laiton Lehti on ennen vastustanut sitä, että Israelin kansalaisuuden omaavia sionisteja päästetään Supoon ja muihin vastaaviin virkoihin. Ihan yhtä paljon pitää vastustaa, että palestiinalaisia juuria omaavien äärivasemmistolaisten pääsyä Supoon.

 

 

 

On se kumma, jos suomalaisista ei löydy väkeä Supoon.

 

Onko tarkoituksena, että Zidanin myötä Supon viestintä tulee vielä enemmän vähättelemään Antifan ja islamistien uhkaa samalla, kun kansallismieliset nähdään valtavana uhkana?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Turkkilainen kommunistitoimittaja Aishi Zidan Supon viestintäasiantuntijaksi

 1. Tollanen Kansan uutisten ja Ylen tasonen aktivisti ei sovellu mihinkään Supoon muuten kun poliittisesti valittuna.

 2. Kurditerroristijärjestö PKK järjestää jatkuvasti väkivaltaisia mellakoita Helsingissä ja huutaa mm. ”Turkista Helsinkiin fasistit helvettiin.”. Militanttikurdijärjestö on käytännössä bolsevikkikommunisteja, mutta samalla Naton liittouman, eli näin myös Supon liittolainen. Suojelupoliisi on myös avoimesti sanonut haluavansa olla Suomen CIA (hallita huume, ase, nais ja lapsikauppaa, tehdä terrori-iskuja, pyörittää terroristijärjestöjä, varastaa, valehdella, sekaantua vaaleihin, vakoilla jne.). Älä koskaan luota Poliisiin! Todellisuudessa Poliisista on tullut vihollinen. Moni poliisi tullaan tuomitsemaan ankarasti kansantuomioistuimessa.

 3. Poliisi on vihollinen. Historia tulee olemaan Suomen kansan puolella Suomen kansaa hirmuhallinnolla hallitsevaa globalistikommunisteja vastaan. Moni poliisi tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti kansanmurhasta ja maanpetoksesta. Nykyinen Poliittinen Poliisi pitää myös hajottaa kokonaan ja perustaa kokonaan uusi paikallispoliisiin perustuva Poliisi.

 4. Missä vaiheessa hirmuhallinnon alla elävä saa vetää liikkuvat taakse ja vastustaa hirmuhallintoa kansanmurhan vallitessa? Voittajat kirjoittavat historian ja joka kerta vapautta vaatineet on ensin yritetty vaientaa ja he ovat rikkoneet vihollisen asettamia sääntöjä.

 5. Miten on mahdollista, että Poliisiin ja Puolustusvoimiin nimitetään ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, joilla on hyvin huolestuttavia sukukytköksiä? Tämän ei pitäisi olla edes mahdollista!

 6. Kurdit ovat Naton länsiliittouman suurimpia sotilaallisia liittolaisia, jotka taistelevat suur-Israelin ja sionistien etujen puolesta.

 7. Muistan Teiniliiton ajoilta yhden fanaattisen kommunistin. Yritin keskusteluyhteyttä häneen, mutta kaikenlainen keskustelu oli täysin mahdotonta. Hän oli sokean fanaattinen, ei kuullut, ei nähnyt mitään, mutta tiesi kaiken.

  Sittemmin hän pääsi koulutukseen Moskovaan, mikä siihen aikaan oli mahdollista vain tosi kommunisteille.

  – Mahtaakohan hänellä edelleen olla se radiovastaanotin ullakolla, jota piti säännöllisesti kuunnella ja odottaa toimintakäskyä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*