Marco de Wit 27 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vasemmisto levittää uutta meemiä, jonka mukaan punavihreiden johtajilla on käytännön elämässään voimakkaammat suomalaisuus- ja perhearvot kuin persuilla.

 

Täytyy myöntää, että meemillä on pointtinsa.

 

 

Sinänsä jokainen menköön naimisiin kenen kanssa haluaa, mutta pitääkö monikulttuurisesta avioliitosta tehdä suuri numero?

 

Meemi on siis oikeassa siinä, että persujen johtohenkilöt suorastaan fanittavat monikulttuurista elämäänsä revitellen sitä mediassa.

 

 

Meemin ainoa ongelma on Halla-ahon henkilökohtaisen elämän revittely mediassa. Sitähän Halla-aho ei alunperin itse halunnut. Toisaalta nykyään Halla-aho tuo itsekin asian esille mediassa.

 

 

Vielä paljon pahempaa on Tynkkysen toiminta, joka mediassa häpeämättömästi fanittaa homottavaa mokutusta samalla, kun kutsuu etnonationalisteja ihmisvihaajiksi.

 

Tästä huolimatta monet itseään aitokansallismielisinä pitävät jatkuvasti fanittavat Tynkkysen videoita ja postauksia. Se jos mikä kertoo kansallismielisten totaalisesta älyllisestä ja moraalisesta rappiosta.

 

 

 

Onko persuilla musta- ja keltakuume? Puoliso kaukomailta?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Persut vs. mädättävä vihervasemmisto

  1. Fucjing mädättävät vihervassarit jotka haluavat rajat auki ja Suomen kansaa ei ole olemassakaan. Hetkinen, eihän persujenkaan mukaan. Lisäksi persut palvovat muitakin vieraita matuja, kuten israelilaisia.

  2. Miksi ja miten persuja himottaa afrikkalainen liha? Tämä on keskimäärin epänormaalia jopa muiden valkoisten keskuudessa! Aletaan vielä hinkkaamaan muita miehiä perversseissä kulkueissa!

  3. PS:aa kannattavat itsekin ehdottavat, että Suomen voisi ottaa täyteen hondurasilaisia naisia, koska onhan suomalaisnaiset on niin kamalia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*