Marco de Wit 27 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Birmingham on yksi Englannin suurimmista kaupungeista.

 

Samalla se on myös Englannin kaikista värillisin suurkaupunki.

 

 

Kuvassa vasemmalla puolella on Birminghamista toiseen maailmansotaan lähteneitä sotilaita. Oikealla puolella on nykyinen Birmingham.

 

Missä ovat ne sotilaat, jotka katuvat taistelleensa toisessa maailmansodassa?

 

 

Onko heitä vai onko valtamedia vain pimittänyt heidät?

 

Toisaalta luulisi useammankin vanhan sotilaan tulleen viimeisen 20-vuoden aikana vaihtoehtomediaan tuomitsemaan maan mokuttaminen.

 

Mutta ei.

 

Onko ihmisiä näin helppo aivopestä?

 

 

 

Britannian oli aikanaan täysin turha liittoutua Neuvostoliiton kanssa Saksaa vastaan.

 

Epäpyhällä liitolla tuhottiin länsimaat.

 

 

 

Miksi Saksa hävisi II maailmansodan?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Missä on Britannian sotaveteraanien katumus?

  1. Hitler oli oikeassa. Liittoutuneet ja Neuvostoliitto edustivat ja edustavat edelleen ultimaattista pahuutta ja rikollisuutta. Mikä voisi olla itäisten imperiumien lisäksi pahempi ja rikollisempi kuin Yhdysvallat, Saudi-Arabia ja Israel? Kukaan ei voi väittää näiden edustavan hyvyyttä, vaan totaalista pahuutta ja satanismia.

  2. Röyhkeä ja ahne lähi-itäläinen barbaari**** sai eurooppalaiset teurastamaan toisiaan, sekä teurasti idässä, jonka jälkeen aloitti valtavan aivopesun ja propagandan, että eurooppalaiset olivat pahoja ja syyllisiä, sekä heidän pitää hävetä itseään ja olemassaoloaan. Vain yksi ***** on tarpeeksi epärehellinen, kylmä ja röyhkeä väittääkseen näin teurastettuaan eurooppalaiset!

  3. Muistakaa kaikki sionistien massamurhaamat ja kiduttamat ihmiset ympäri maailmaa. Rikolliset pitää saada kansantuomioistuimen eteen riviin saamaan erittäin ankaria tuomioita tai he tuhoavat meidät lopullisesti. He valehtelevat lapsillemme ja lapsenlapsillemme miten suomalaiset olivat iljettävää ja rikollista roskasakkia jonka pitää hävetä itseään. He tekivät tämän saksalaisille ja nyt nämä massamurhaajat tekevät sen meille!

  4. Hyvä kuva. Minkä kaiken puolesta liittoutuneiden sotilaat taistelivatkaan, ymmärsivätkö täysin itsekään. Kansallissosialismi oli paha joka piti tuhota, tuhonta jatkuu vielä tänäkin päivänä, ainakin yrittävät.

  5. Sionistien palvonta kostautui briteille. Heti sodan jälkeen he alkoivat välittömästi *********** brittejä. Tästä huolimatta Iso-Britannia ajaa edelleen Israelin etuja! Miten tämä voi olla mahdollista?

  6. Iso-Britannian olisi pitänyt taistella yhdessä Saksan ja Suomen kanssa sionisteja vastaan. Sen sijaan he taistelivat rikollisten massamurhaajien puolella ja tukivat heitä. Ainoastaan saamalla valkoiset tappamaan toisensa sionistit voivat voittaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*