4 thoughts on “Ei mitään mongoleja: Suomen 1938 missikisat

  1. 1945 liittoutuneet ja Neuvostoliitto saivat vihdoin miehitettyä Suomen, jolloin alkoi rotumme, uskontomme, kulttuurimme, taloutemme ja vapautemme tuhoaminen. Ensin liittoutuneet ja Neuvostoliitto aloittivat Operaatio Gladion ja kulttuurisen vallankumouksen, jossa olivat mukana myös lännen tiedustelupalvelut. Operaatio Gladio johti nykyiseen Suomen miehitykseen, natotukseen ja poliisivaltioon. Meistä on tullut amerikkalaisten ja israelilaisten rikollisten orjia. Amerikkalaiset ja britit ovat kansanmurhaavia rikollisia, joista varsinkaan amerikkalaiset eivät häpeä mitään. Amerikkalaiset ovat ylpeitä siitä kuinka heidän sotakoneistonsa massamurhaa joka puolella maailmaa ja tukevat näitä rikollisia, raiskaavia massamurhaajia ja sotarikollisia. He suojelevat ja ovat ylpeitä myös israelilaisten rikollisten suojelemisesta. Länsiliittouma edustaakin loputonta pahuutta ja rikollisuutta, joka luulee, ettei joudu koskaan vastuuseen rikoksistaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*