7 thoughts on “Musta kaupunginosa

  1. Suomesta ei saa tulla Yhdysvaltoja. Leirit pitää rakentaa ennen kuin kuolemme pian sukupuuttoon. Kansanmurhamme takana olleet pitää saada kansantuomioistuimen eteen riviin saamaan erittäin ankaria tuomioita kansamme murhaamisesta ja naistemme, sekä tyttöjemme raiskaamisesta.

  2. Kaikki rodut ovat aivan samanlaisia. Kyllä japanilaisetkin tekevät aivan samaa! Syy miksi Baltimoressa ei näy kehitystä on valkoinen ylivalta, joka näkyy videollakin, kun valkoinen luulee, että hän voi vain kävellä mustien alueella. Yo bitch, damn n***a. Mustat eivät ole mikään vähemmistö. Heitä on miljardeja! Miljardeja!

  3. Suomea ei saa päästää afrikkalaiseksi, lähi-itäläiseksi, kiinalaiseksi tai intialaiseksi. Suomen pitää pysyä Suomena. Miksi amerikkalaiset ihailevat fanaattisesti israelilaisia, vaikka israelilaiset vihaavat ja tuhoavat heidät? Miten valkoinen kansa voi ihailla matukansaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*