Marco de Wit 28 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ihmiskunnan historiassa on ollut vain yksi sivilisaatio.

 

Valkoinen sivilisaatio.

 

 

Se on yhtä paljon geenien kuin ideoiden synnyttämä.

 

Mitään vastaavaa ei yksikään muu kansa tai rotu ole pystynyt saavuttamaan.

 

 

Valkoiset ovat muiden ihailun, mutta myös kateuden kohde.

 

Varsinkin yksi ryhmä on niin kateellinen valkoisille, että on valmis tuhoamaan sivilisaation.

 

 

 

 

Lue lisää:

Sivilisaatio ja sen luojat

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio

  1. Tämä yksi ahne ja erittäin röyhkeä ************** on kateellinen ja raivostunut niin valkoisten saavutuksista, kuin myös kauneudesta. Heidän uskontonsa opettaa myös suunnatonta vihaa varsinkin valkoisia kohtaan, jota he ovat tunteneet tuhansia vuosia. ****** ******** ** vain pelkkää vihaa, kateutta ja ahneutta, kaikkea mitä valkoiset yleensä halveksivat.

  2. Jos valkoiset murhataan petoksilla sukupuuttoon, minkälainen on maailma jonne jää sekarotuinen ja juureton väestö, kulttuurimarxismi, materialismi, sekä riistorahajärjestelmä? Muut eivät pysty luomaan eurooppalaista sivilisaatiota ja kehitystä. Yksi ryhmä haluaa rahaa niin paljon, että on valmis tuhoamaan kaikki muut. He eivät kykene tekemään mitäänuuta, kuin ajattelemaan rahaa ja valtaa. Wagner ja Hitler olivat oikeassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*