Marco de Wit 28 toukokuun, 2020

 

Maailmalla on naureskeltu Tanzanian presidentille John Magufulille, joka päätti tehdä pienen jekun koronalaboratoriolle.

 

Magufuli nimittäin määräsi otettavaksi näytteitä hedelmistä ja eläimistä. Nämä näytteet sitten lähetettiin laboratorioon ihmisten nimissä.

 

Tulosten mukaan jopa hedelmätkin olivat koronapositiivisia!

 

 

Vaikea sanoa onko vika testissä vai laboratoriossa. Luultavasti kummassakin.

 

Afrikkalaisissa on kyllä se hyvä puoli, etteivät sokeasti usko kaikkeen mitä länsimainen lääketeollisuus selittää. Tämän vuoksi myös AIDS-skeptismi on Afrikassa voimissaan.

 

 

 

Lue lisää:

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

5 thoughts on “Tanzanian presidentti: Eläimet ja hedelmätkin koronapositiivisia

 1. Sitä mukaa kuin sivilisaatiossa usko Jumalaan on vähentynyt, on usko hallitukseen lisääntynyt.
  – Kun ennen ajateltiin, että kuolemasta päättäminen kuuluu Jumalalle, nyt hallitukset kilpailevat keskenään kuka ensin poistaa kuoleman kansan keskuudesta. Kokonaisilta kansakunnilta viedään leipä suusta, jotta kukaan ei kuolisi.
  – Koronaan.

  Informaatioyhteiskunta on yllättänyt niin tyhmän ja tottelevaisen kansan kuin viisaan ja päättäväisen hallituksenkin.
  – Kun hallitus on ottanut tehtäväkseen pahan mielen poistamisen kansan keskuudesta, johtuu se siitä, että hallitus on sokea ja ymmärtämätön siitä mitkä asiat kuuluvat valtion tehtäviin ja mitkä kansan.

  Enää ei osata tehdä eroa sen välillä mikä on kauhistuttavaa ja mikä on vaarallista.
  – Korona epidemia on kauhistuttava. Kyllä on!
  – Mutta se ei ole vaarallinen.

  Ei hallituksen tehtävä ole tai voikaan olla estää ihmisiä kauhistumasta tai vaikka käymästä kauhuelokuvissa,
  – mutta sen tehtävä on torjua vaaroja.

  Confusing scary with dangerous

 2. WHO on globaalikommunistinen, pedofiliaa edistävä terroristijärjestö, jota johtaa kommunisti. Väitetään, että on jokin korona, joka tappaa kaikki ja ihmisten vapaudet pitää ottaa pois ja tuhota taloudet. Jos korona onkin olemassa, se on tavallinen flunssa! Ihmisiä huijataan.

 3. Globalistit tuhoavat luottamuksen nykyajan lääketieteeseen tekemällä sillä rikollista rahaa ja kansanmurhaamalla valtavia määriä ihmisiä.

  Samoin Poliisi tuhoaa luottamuksensa toteuttamalla maanpetosta ja kansanmurhaa. Pian kukaan ei luota enää Poliisiin, sillä Poliisi tekee valtavia määriä rikoksia ja valehtelee ihmisille, yrittää kansanmurhata heidät. Poliisilla ei ole mitään oikeuksia Suomessa. Vaikka heillä on ase, se ei tarkoita, että heillä on oikeus toimia poliiseina.

 4. ”And they lick the poopoo.”. Kertoo jotain meidän henkisestä degeneraatiosta, kun afrikkalainenkin puhuu joskus järkevämpiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*