Marco de Wit 29 toukokuun, 2020

 

 

Valkoinen rotu poikkeaa monella tavalla muista roduista.

 

Yksi silminpistävä ero on meren valloittaminen.

 

Vain valkoiset ovat aikojen alusta pystyneet, uskaltaneet ja ennenkaikkea halunneet lähteä aavalle merelle kohti tuntemattomuuksia.

 

Negridit puolestaan kauhistuivat jo pelkkiä järviä ja jokia. Usein heillä meni satoja vuosia jonkun joenkin ylittämiseen. Tämän takia mustat eivät päässeet Länsi-Afrikasta edes Etelä-Afrikan Kapmaahan kuin vasta muutama sata vuotta sitten, jolloin valkoiset olivat jo sen asuttaneet.

 

Samasta syystä mustat eivät koskaan pystyneet valloittamaan edes Madagascaria, vaikka se on aivan Afrikan vieressä.

 

Kuvassa linkki kartta-ohjelmaan

 

Ei ole vain kyse mustien keskimäärin erittäin alhaisesta älykkyysosamäärästä, vaan myös tuntemattoman elementin pelosta. Yhä tämä näkyy siinä, että mustat eivät yleensä pidä uimisesta. Monet eivät edes opettele uimaan. Joka vuosi Amerikassa moni musta hukkuu tämän takia jopa omaan uima-altaaseensa.

 

(Tosin tähän uimahaluttomuuteen vaikuttaa myös se, että nuorilla negrideilla rasvaprosentti on usein paljon pienempi kuin valkoisilla. Tämän takia mustat oikeasti myös uppoavat helpommin. Usein mustat saattavat näyttää lihaksikkaammilta kuin valkoiset juuri tämän alhaisen rasvaprosentin takia, mutta ovat silti valkoisia vähemmän lihaksikkaita ja heikompia. Valkoisilla puolestaan on hyvä tasapaino rasva- ja lihasprosentin välillä mikä myös selittää sen miksi valkoiset käytännössä hallitsevat uimalajien lisäksi myös kaikkia voimalajeja.)

 

Mutta kyse ei ole vain fysiikasta, vaan myös psyykkeestä. Valkoisilla yksinkertaisesti on voimakas pioneerihenki. Tämä näkyy varsinkin valkoisissa pojissa, jotka pienestä pitäen unelmoivat lähtevänsä löytöretkille vuoristoihin, viidakkoihin, merille tai avaruuteen.

 

Tämä sama sisäsyntyinen vietti selittää myös sen miksi vain valkoiset valloittivat maailman meret omilla yhä kehittyneemmillä aluksillaan.

 

Toki mongolidit ja sekarodut, kuten polynesialaisetkin sentään pystyivät veneitä rakentamaan, mutta heidän päämääränään oli vain hyppiä saarelta toiselle eikä suinkaan tutkimusmatkailla pelkästä tutkimusmatkailun ilosta.

 

Tämä valkoisten rakkaus mereen myös selittää sen miksi valkoiset kartoittivat kaikki maailman kolkat eivätkä mongolidit, joilla oli myös siihen tekninen kyky. Yhä tänäkin päivänä monet kiinalaiset kiroavat esi-isiään, jotka eivät kartoittaneet ja valloittaneet edes aivan naapurissa olevaa Siperiaa ja Australiaa.  Jopa Taiwanin valloittamiseen meni kiinalaisilta tuhansia vuosia samaan aikaan, kun valkoiset löysivät ja lopulta valloittivat lähes kaikki maailman kolkat.

 

 

Yhä tänä päivänä sama ilmiö näkyy purjehtimisessa. Käytännössä purjehtiminen ja varsinkin valtameripurjehdus on täysin valkoisten hommaa. Mustat ja mongolidit loistavat poissaolollaan.

 

Valkoisilla on geneettinen vietti lähteä merille ja nauttia siitä. Monet valkoiset oikeasti rakastavat merta, kuten tämä perhe, joka on kiertänyt maailman useean kertaan. Nyt heillä on myös vauva mukanaan.

 

Veneessä on myös meriveden suodatin, joten merillä voi olla hyvinkin pitkiä aikoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Rasismia: Valkoinen lapsiperhe purjehtii maailman ympäri!

  1. Onko se sitten geneettinen vietti, että otetaan reviiriä tappamalla kilpailevat heimot? Kyllä on. Myös muut rodut kuin valkoinen ottavat reviirin tappamalla kaikki kilpailevat saman lajin edustajat.
    – Valkoisella vain sattuu olemaan aseellinen ylivalta.

    Tohtori Viljo Toivasen artikkeli Suomalaisen rodun alkuperästä

    Madison Grant tulee siihen johtopäätökseen, että suomalaiset ovat koko arja­laisen rodun puhtain kansa. Tämä rotu edustaa hänen mielestään korkeinta inhi­millistä sivistystä ja ovat sen kehitys­mahdolli­suudet miltei rajattomia. Rodun kotimaa on Eurooppa, ja vieläpä Pohjois-Eurooppa, jossa rauta on kehittynyt hirvittäväksi aseeksi ja jossa on ollut suotuisia edellytyksiä mitä kauneim­malle kehityk­selle.

  2. Itse asiassa vain eurooppalaiset ovat suhtautuneet liiankin myönteisesti muihin rotuihin. Afrikkalaisten tai mongolidien vallatessa jonkin alueen he eliminoivat muut ja ovat täysin brutaaleja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*