Marco de Wit 29 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa – ja vähitellen myös Euroopassa ja Suomessa – poliisin työ vaikeutuu koko ajan monikulttuurisuuden lisääntyessä.

 

Miksikö?

 

No, koska värilliset tekevät keskimäärin enemmän vakavia rikoksia, kuten murhia ja raiskauksia.

 

Poliisin työtä vaikeuttaa tämän lisäksi myös se, että värillisiä pitäisi kohdella silkkihansikkain. Siis vaikka he ovat keskimäärin vaarallisempia kuin valkoiset.

 

Tässä mielessä ymmärtää, että monet poliisit joutuvat käyttämään kovia otteita.

 

Se ei kuitenkaan selitä sitä, että monet poliisit ovat selvästi sadistisia. Nähtävästi poliisin työn vaikeutuminen houkuttelee ammattiin yhä sadistisempia ihmisiä.

 

Tähän sitten vielä lisäksi se, että Amerikassa poliisien ammattiliitolla FOB:lla on valtava poliittinen valta. Ammattiliitolla on nimittäin lähes puoli miljoonaa jäsentä, jotka yhdessä pystyvät vaikuttamaan moniin tiukkoihin paikallisen tason tai jopa valtiollisiin vaaleihin.

 

FOB on pitkään ollut hyvin pahamainen, koska se on äärimmäisen itsekäs ja ajaa häikäilemättömästi poliisien etua kaikkien muiden kustannuksella. Tämä johtuu osittain siitä, että kyse on julkisesta ja ennenkaikkea ”suojatun alan” ammattiliitosta. Normaalistihan esimerkiksi teollisuuden ammattiliittojen omana etuna on, etteivät aja firmoja konkkaan, koska muuten menettäisivät työpaikkansa. Tämän takia ammattiliitot yrittävät ainakin useimmiten tukea yritystä ja saada se kasvamaan. Kyseessä on molemminpuolinen hyöty. Samanlaista tilannetta ei ole poliisien ammattiliitolla, koska veronmaksajilta voi kupata loputtomasti rahaa ja etuja. Vaikka koko valtio menisi konkkaan, niin silti rahaa löytyy aina poliiseille.

 

Niinpä on käynyt niin, että Amerikassa (ja vähitellen myös Suomessa) poliisien ammattiliitosta on tullut suoranainen mafia, joka vähät välittää sen enempää veronmaksajien kuin kansalaisten/asiakkaittensa edusta. Käytännössä poliiseilla on valtavat palkat, edut, eläkkeet ja heitä on mahdotonta erottaa. Lisäksi heitä on lähes mahdoton saada vastuuseen mistään. Tämän takia monet poliisit ovat käytännössä myös rikollisia ja huumekauppiaita, kun haluavat vähän lisätienestiä. Lisäksi poliiseilla on käytännössä lupa tappaa. Edes selvistä murhista poliisit eivät juuri koskaan joudu vankilaan.

 

 

Aikanaan Robert Kennedy kävi poliisien ammattiliittoa vastaan syyttäen sitä mafiamaiseksi organisaatioksi. Mutta mites kävikään? Sekä isoveli John F. Kennedy että Robert Kennedy tapettiin! Ja vieläpä niin, etteivät heitä suojelemassa olleet poliisit suostuneet tekemään työtään.

 

 

Viime vuosikymmeninä poliisien ammattiliiton valta on vain lisääntynyt. Toisaalta siis poliiseilla ei nykyään ole mitään vastuuta mistään ja toisaalta poliisiksi tulee yhä sadistisempia ihmisiä. Yhdistelmä on suorastaan tappava.

 

Pari päivää sitten tämä nähtiin jälleen hyvin konkreettisesti, kun poliisi kylmästi murhasi yhden miehen.

 

Poliisi oli siis niin itsevarma, ettei välittänyt vaikka murha kuvattiin suorassa lähetyksessä!

 

Päivän video: Poliisi murhaa

 

 

Video murhasta on levinnyt ympäri maailmaa. Paine poliisilaitosta vastaan on kasvanut. Poliisit on erotettu samalla kun on saatu lisää tietoa tapahtuneesta.

 

 

Tienvarsivideoista näkyy, ettei musta mies ollut mitenkään väkivaltainen. Hänellä ei myöskään missään vaiheessa ollut asetta.

 

Mikään ei selitä sitä, että poliisi kirjaimellisesti kuristi miestä noin kymmenen minuutin ajan.

 

 

Mikään ei myöskään selitä sitä, että yksikään monista vieressä seisoneista poliiseista ei yrittänyt estää murhaa.

 

 

Ei ihme, että kansalaiset ovat raivoissaan poliiseille.

 

Nyt ihmiset metsästävät poliiseja, jotka pakenevat henkensä edestä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Mielenosoitus murhaajapoliiseja vastaan

  1. Myös Suomessa pitää metsästää rikoksia tekeviä poliiseja. Heidät pitää ottaa tavattaessa kiinni ja tuomita hyvin ankariin tuomioihin kansantuomioistuimessa. Voitte olla varma, että nykyinen poliisi suojelee rikollisten globalistien valtaa ja pedofiilejä, sekä tekee erilaisia rikoksia. Käynnissä on myös maanpetos ja kansanmurha, jossa poliisi on mukana.

  2. Eivät afrikkalaiset tarvitse mitään syytä mellakointiin. Kuten yksi afrikkalainen pastori sanoi, heti kun sähköt menevät poikki, monet afrikkalaiset alkavat raiskaamaan, eikä valkoisia ole lähelläkään. On siis yhdentekevää mitä valkoinen lopulta tekee, afrikkalaiset mellakoivat silti.

  3. Ne on kyllä suurin osin **************** mustien rotumellakoita, vaikka voisivat hyvin olla koko kansan mielenosotuksia poliisiväkivaltaa vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*