Marco de Wit 29 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Miksi Suomen Kansa Ensin -puoluetta on vainottu niin paljon? Vastaus on yksinkertainen: Se aidosti vastustaa poliisivaltiota rakentavaa valtaeliittiä. Samaan aikaan, kun koko muu kansallismielinen kenttä ja vaihtoehtomedia olivat täysin hiljaa perustuslaillisten kansalaisoikeuksien heikentämisestä poliisivaltiolakipaketilla, niin SKE ja Laiton Lehti pitivät asiasta niin paljon meteliä kuin pystyivät.

 

Ja siis täysin yksin! Miettikääpä sitä. Jos tiedätte yhdenkään muun järjestön tai vaihtoehtomedian voimakkaasti vastustaneen aivan ennenkuulumatonta perustuslain heikentämistä ja siihen liittynyttä poliisivaltiolakipakettia, niin lähettäkää tietoa siitä Laittomaan Lehteen. Kunnia siitä niille, joille se kuuluu. Harmi vaan, että heitä on niin vähän.

 

Perustuslain heikentämisen hyväksyminen todisti lopullisesti, että persujohtoinen kansallismielinen rintama ja vaihtomedia ovat pelkkä valeoppositio.

 

Eikä siinä kaikki. Tämä valeoppositio myös yritti ja edelleen yrittää kaikin keinoin lopettaa Laittoman Lehden.

 

Kaksi Toimittajaliittoa haluaa sulkea Laittoman Lehden!

 

Ei vain Laiton Lehti, vaan myös Suomen Kansa Ensin -puolue yritetään tuhota.

 

Vuoden 2018 aikana syntyi laaja vainokoalitio, jolla SKE:tä kaikin keinoin mustamaalattiin ja kampitettiin yrittäen myös estää puolueen pääsy eduskunta- ja eurovaaleihin. Tästä kertoo uusi vainokirja.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Tätä vainokoalitiota johtavat nimenomaan persut. Tästä tulee koko ajan lisää tietoa. Persut ihan tosissaan pelkäsivät SKE:tä ennen vaaleja, kun monet vielä luulivat kulttuurimarxismi- ja matuaallon innostavan kansalaiset äänestämään uusia puolueita ja ehdokkaita. Persujen pelkoa lisäsi vielä se, että he olivat kannatusmittauksissa välillä jopa alle kymmenessä prosentissa. Niinpä SKE haluttiin tuhota hinnalla millä hyvänsä.

 

Kirja: Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Osa 1.1. Persut

 

Persut ovat tukeneet monenlaisia provokaattoreita, myyriä ja sabotöörejä. Yksi näistä on Matti Loimupalon ja tämän kihlatun Riikka Salmen johtama väärennys- ja vainorinki, joka pyrkii kaappaamaan ja tuhoamaan SKE:n. Tätä se yrittää tehdä toisaalta väärentämällä dokumentteja ja toisaalta vainoamalla jäsenistöä.

 

Väärentäminen on osoitettu todeksi jo moneen kertaan ja asiaa tullaan käsittelemään myös lukuisissa tulevissa oikeudenkäynneissä, joissa väärentäjät joutuvat joko tunnustamaan tekonsa tai antamaan väärän todistuksen eli riskeeraamaan vankilatuomion.

 

Väärennysrinki kuvittelee päässeensä kuin koira veräjästä, koska punakaupungin tuomari Vesa Toivanen ei Marco de Witin suorasanaisesta vaatimuksesta huolimatta suostunut määräämään Loimupaloa toimittamaan edes ratkaisevaa alkuperäistä Kajaanin Aitokankaan/Salmen kokouksen pöytäkirjaa oikeuteen. Tämä ei kuitenkaan väärennysrinkiä pelasta, koska väärennykset voidaan silti todistaa ja lisäksi väärentäjiä voidaan kuulustella oikeudessa.

 

Itse asiassa tuomari sentään suostui pakottamaan erään vastahakoisen todistajan todistamaan tulevassa oikeudenkäynnissä. Sama tulee tapahtumaan myös muissa tulossa olevissa oikeudenkäynneissä, koska puolueellinenkaan tuomari ei sentään kehtaa suoraan rikkoa lakia.

 

Useiden oikeudenkäyntien ja todistajien kautta saadaan vielä kovempaa todistusaineistoa kuin poliisikuulusteluissa. Saas nähdä kuinka kauan väärentäjien pokka pitää vai heilahtaako häkki. Jos kehtaavat valehdella tuomioistuimelle, niin varmasti heilahtaa.

 

Monet ovat myös ihmetelleet miksei yleensä niin innokkaasti perusteettomia rikosilmoituksia tehtaileva sabotöörien johtaja Matti Loimupalo nosta oikeusjuttua siitä, että Olli Juntunen ja Marco de Wit kutsuvat häntä väärentäjäksi. Siinäpä kysymys. Ehkä Loimupalo tajuaa, että oikeudessa valehteleminen on huomattavan riskialtista.

 

Olli Juntunen vs. väärentäjä Matti Loimupalo. Erä 2

 

Väärennysrinki on kuitenkin hyvin pieni osa laajempaa vaino-operaatiota, jossa SKE:n hallitusta ja sitä tukevia jäseniä yritetään savustaa ulos väkivaltaisilla uhkauksilla. Tähän likaiseen työhön Matti Loimupalo ja Riikka Salmi käyttävät pahamaineista ex-vankilakundeista koostuvaa ryyppyremmiä.

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

Vaino ja terrori kansallismielisessä liikkeessä. Osa 10. SKE-valehallituksen nyrkit: Jukin ja Lyyran ryyppyremmi

 

Yllättävintä on se, ettei Loimupaloa ja Salmea edes hävetä toimia yhteistyössä tämän väkivaltaisen ryyppyremmin kanssa.  Päinvastoin!

 

Vainokirja: Riikka Salmi johtaa ryyppyremmiään nyt myös kännistriimissä

 

10.4. Harri Lyyra uhkailee jälleen

Kapakkaruusun ura johtaa lopulta aina pahoille teille. Riikka Salmi ei kuitenkaan luovuta. Hän ja hänen valehallituksensa pysyy lojaalina lähinnä vankilakundeista koostuvalle ryyppyremmille, vaikka se uhkaa pahoinpidellä SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin. Tai ehkä juuri siksi.

Viime aikana yhtenä äänekkäimpänä uhkailijana on kunnostautunut Harri Lyyra.

 

Harri Lyyra uhkaa ja Mäntymäki tukee -videosta litterointia alkaen kohdasta 7 minuuttia:

Harri Lyyra: mulla on viisi pitelyä plus kaksi törkeää pitelyä sen takia koska tää naama on ihan liian tuttu tietyille ihmisille. ….

Pointti on se, että tämä kyseinen parivaljakko [Marco ja Mari] on kusettanut niin paljon jengiä ja sitten fanaattisesti jengi seuraa …

Kuvittelin, että on yksi päämäärä: Saadaan puolue ja sitä kautta ohjeistusta tähän poliittiseen kenttään. Mut sitten kun tuol lahjotaan ihmisiä, raiskataan jengii ja tungetaan sitä fyrkkaa niin ei jumalauta. Meitä käytetään tänä päivänä niinku pelinappulana. (Heiluttaa nyrkkiään) Kun saadaan vanhat tuomiot alas, niin sen jälkeen. Marco ai että, kun mä tuun käymään kylässä. Minä tuun käymään kylässä.

Petri Salopuro: Harri, Harri kova kyläilijä.

Lyyra: Ikävä homma, mutta pakko on tehdä.

 

Lopuksi Lyyra kertoo vankila-ajastaan ikäänkuin korostaen vaarallisuuttaan:

Lyyra: Kun mä tulin Suomeen takaisin mut kiikutettiin suoraan Sörnäisiin lusimaan tuomiota. Mä menin Jamaikan jälkeen mulla oli pelkästään päällä T-paita, sortsit ja reppu. Jouduin sörnävitsiin vanhaa tuomiota niinku suorittamaan, koska mut huumattiin sillä tavalla et sain sitä diapamia. Et olin rento sen lennon ajan ja kaksi vuorokautta sen jälkeen. Vankilassa olin rentona ne ensimmäiset päivät.

 

Ja mitä tässä virtuaalibaarissa teki Riikka Salmen suojatti Mikko Mäntymäki? Yrittikö hän lopettaa nuo uhkaukset? Ei, vaan syytti uhattuja eli Marcoa ja Maria siitä, että oli joutunut ”hengenvaarallisiin tilanteisiin”.

 

Siis Mäntymäki oli aiemmin oma-aloitteisesti tarjoutunut ”suojaamaan” Maria mielenosoituksissa. Sitten kun Mäntymäen apua ei arvostettukaan tarpeeksi, niin hän alkaa syyttämään Maria ”hengenvaarallisiin tilanteisiin” joutumisesta!

 

Toinen uhkailee ja toinen uhriutuu. Ja tietysti molemmat kännissä. Tällaisia kapakkaruusun sankareita!

 

Vainokirja: Riikka Salmen ryyppyremmiltä taas pahoinpitelyuhkaus Marco de Witille

 

Erotettiinko tämän kaiken jälkeen Mikko Mäntymäki Salmen valehallituksesta? Tai tuomitsiko Salmi edes Mäntymäen osallistumisen virtuaalibaariin? Ei tietenkään.

 

Ensinnäkin, olihan Riikka Salmi itsekin ottanut osaa näihin virtuaalibaareihin Harri Lyyran kanssa. Siis siitä huolimatta, että Lyyra on jo vuosien ajan uhkaillut Marcoa ja on yleisesti tunnettu erittäin väkivaltaisena vankilakundina.

 

Toiseksi, Salmi suorastaan yllytti Mäntymäkeä ottamaan Lyyran kanssa osaa virtuaalibaariin. Itse asiassa Salmi oli chätissä mukana kannustamassa Mäntymäkeä ja Lyyraa.

 

Kolmanneksi, valehallituksesta on jo useampi eronnut ja moni muu varmasti miettii lähtemistä. Valepuoluesihteerikin erosi ja kukaan valehallituksen jäsenistä ei ole halunnut hänen paikalleen. Epätoivoissaan Salmi yritti saada jonkun valehallituksen ulkopuolisen jäsenen lähtemään valepuoluesihteeriksi, mutta kukaan ei ole suostunut. Lopulta Salmi yritti tarjota hommaa kenelle tahansa, mutta edelleenkään kukaan ei suostunut. Ehkäpä, koska puoluesihteerillä on sääntöjen mukaan hyvin suuri valta – ja vastuu. Luonnollisesti valepuoluesihteerillä vastuu on vieläkin suurempi.

 

Kohta Salmen valehallituksessa ei ole jäljellä kuin Salmi itse ja puolueesta aikanaan joukkoraiskauksen uhrin herjaamisesta erotetut Matti Loimupalo ja Ari Lindström. Heidän erotus on lainvoimainen myös siksi, etteivät he koskaan edes valittaneet erotuksestaan perusteiden ollessa niin murskaavat. Valittamisen sijasta he perustivat valehallituksen ja valitsivat sen ”puhtoiseksi”/islam-taustaiseksi keulakuvaksi Loimupalon kihlatun Riikka Salmen. Tämä ei kuitenkaan ollenkaan pysy Loimupalon ja Lindströmin juonissa mukana, vaan on välillä jopa vahingossa paljastanut niitä. Tämän takia käräjilläkin vastaa kanteisiin aina Loimupalo eikä koskaan Salmi, vaikka hän kehtaa kyllä turhamaisesti esiintyä puheenjohtajana.

 

Neljänneksi, jos Mäntymäki olisi erotettu, niin samalla olisi pitänyt erottaa useampi muukin valehallituksen jäsen itse Salmesta alkaen puhumattakaan monista hänen kannattajistaan. Salmi, Loimupalo ja heidän tukijansa nimittäin pitävät ryyppäämistä ja sikailua ihan normaalina. Heille alkoholin ja politiikan sotkeminen toisiinsa on vain elämää. Ja häpeämättä myös kertovat tästä blogeissaan ja omissa suorissa lähetyksissään.

 

Puolueesta erotettu Matti Loimupalo omalla poliittisella vale-SKE-striimillään

 

Toki Mikko Mäntymäki menee jopa Loimupaloa pidemmälle. Häntä ei hävetä edes syödä räkäänsä ja sammua kesken suoran lähetyksen.

 

KUVA SENSUROITU

 

Virtuaalibaarit eivät hävetä myöskään perussuomalaisten Petri Hourulaa, joka on jatkuvasti ryyppyremmiläistä lähetyksissä. Usein hän myös järjestää niitä itse.

 

Riikka Salmen ryyppyremmi esittää: Pornoa ja räkää. (K21)

 

 

Laittoman Lehden paljastettua tämän ryyppyremmin väkivaltaisuuden ja sikailun, niin monet ajattelivat käytöksen puhdistuvan ja virtuaalibaarien loppuvan.

 

Kävikin päinvastoin!

 

Ryyppyremmi jatkoi ryyppäämistään entistä ylpeämpänä. Poskettomasta sikailustaan tunnettu – ja onneksi SKE:stä eronnut – Jari ”Jallu” Laiho ja ryyppyremmin kuvaajana tunnettu Petri ”Kääpiö” Salopuro järjestävat virtuaalibaareja entistäkin innokkaammin. Heidän lähetysten erikoisuutena – tai enemminkin sääntönä – on esitellä viinapulloja ja ryyppytaitoja. Viime aikoina he ovat mielenosoituksellisesti entistä enemmän harrastaneet röyhtäilyjä, nenänkaivuuta, piereskelyä ja ylipäätään sikailevaa alkoholin kanssa läträämistä ikäänkuin näyttäen, ettei heitä kritiikki hidasta.

 

Luonnollisesti mukaan otettiin väkivaltauhkauksistaan tunnettu Harri ”Vanha” Lyyra. Striimin nimeksi valittiin tietysti P****a ja räkää!!

 

 

Niinpä ei ole ihme, että pari päivää sitten mukaan tuli myös Salmen valehallituksen Nina ”Ninnu” Toivonen. Hänellä on erittäin rankka tausta, mutta silti hänen osallistumisensa Jallun virtuaalibaariin oli monille yllätys varsinkin, kun ohjelman nimi oli: Juodaanko porukalla.

 

Mukana tietysti myös SKE:n jäsen Juha ”Juhis” Holma ja perussuomalaisten Petri ”Pete” Hourula.

 

 

 

Monet olivat varmoja, että edes persut pistäisivät omiensa joukossa stopin väkivaltauhkauksia ja sikailua sisältäville virtuaalibaareille. Luulisi persujen nimittäin tajuavan, että heidän likaisen työn osastojen jäsenet helposti puhuvat suorissa virtuaalibaarilähetyksissä sivu suunsa.

 

Persuja ei kuitenkaan pelota. Perussuomalaisuuttaan joka käänteessä korostava Petri Hourula järjesti viime viikonloppuna tähän mennessä törkeimmän virtuaalibaarin.

 

 

 

 

Ensinnäkin kyse oli eräänlaisesta persujen ja Salmen porukan yhteistuotannosta. Virtuaalibaaria nimittäin johti korkean profiilin persu Hourula, mutta vieraana oli SKE:stä kaksi Salmen reppanasuojattia eli Juha ”Juhis” Holma ja Ari Korva. Molemmat ovat korona-aikana entisestään lisänneet ryyppäämistään. Toisaalta niin on myöskin Hourula.

 

Hourula kutsui Juhiksen omaan virtuaalibaariinsa, vaikka vain paria päivää aiemmin Juhis oli vetänyt yhdessä Mäntymäen kanssa edellä mainitun Pornoa ja räkää-ryyppyohjelman. Hourulan mielestä tästä tuli heille vain pisteitä. Mäntymäkikin päästettiin Hourulan striimin chättiin fanittamaan sikailua ja jälleen korostamaan olevansa Salmen valehallituksen jäsen.

 

Kaikista yllättävintä oli kuitenkin, että Hourula kutsui virtuaalibaariinsa myös Harri Lyyran. Tämä siitä huolimatta, että paria viikkoa aiemmin järjestetyssä virtuaalibaarissa hän oli uhannut pahoinpidellä Marco de Witin.

Vieläkin uskomattomampaa oli, että perussuomalainen Hourula antoi striimissään Lyyran ja Juhiksen toistuvasti uhkailla Marcoa. Kaiken kukkuraksi video on edelleen netissä. Tällä tasolla ovat perussuomalaiset.

 

Tässä muutamia sitaatteja virtuaalibaarin keskustelusta:

 

22.5.2020 Petri Hourulan Juu-videolla Lyyra jatkaa uhkailua kohdassa 10 minuuttia:

Harri Lyyra: Mä saan jopa anarkisteilta tietoa missä tää apina asuu tai liikkuu. [Marcolla salainen turvakiellon alainen osoite vuosia jatkuneesta anarkistien ja haittaisänmaallisten vainosta johtuen. Osoitteen levittäminen on erityisen vakava asia varsinkin, kun kodissa on lapsia.]

Juha ”Juhis” Holma: Onhan se osoite tiedossa ja kaikki nää niinku. Ei ne oo mitään salaisuuksia. …

Lyyra: Odotamme erään tuomiolausunnon läpi ja sen jälkeen mä lähden Tampereelle henk.koht.

Holma: Särkänniemeen.

Lyyra: Sanotaan niin, ettei tämä jauhaja tule jäämään huomiotta tämänkään kesän aikana. … Kun mä käyn viettämään mukavaa viikonloppua Tampereella mä saatan eksyä tietylle alueelle. Erään ex-puoluejohtajan tai ex-hautausurakoitsijan alueelle. Kyl mä voin mennä tyrkyttäytymään kahville sinne. Mari jää rauhaan ja Marin lapsi.

Holma: [Sanoo lapsen nimen.]

Lyyra: Jää rauhaan.

Holma: Ei ne kuulu millään lailla tähän. Tää on Marcon oma juttu.

Lyyra: Tämä kyseenomainen sankari tulee vastaamaan minulle henkkoht naamatusten. …

Perussuomalainen Petri ”Pete” Hourula: Jokainen saa vetää tästä omat johtopäätöksensä.

 

Myöhemmin kohdassa 52 minuuttia Lyyra vielä kertoo amfetamiinitaustastaan ikäänkuin korostaakseen vaarallisuuttaan:

Lääkärien mukaan olen amfetamiiniriippuvainen. Kaikki amfematamiinipohjaiset lääkkeet mitä myydään ei myydä mulle ikinä. Kukaan mun lähipiirissä ei saa korvaushoitolääkkeitä kun pitkän lääkeprosessin aikana. Itse mä en tuu koskaan saamaan aspiriinia kovempaa lääkettä. Olen ollut tässä rumbassa viimeset 20 vuotta.

 

 

 

 

Video on selvästi rikollinen. Väkivaltauhkailuihin otti aktiivisesti osaa sekä Lyyra että Juhis, jotka tulevat molemmat saamaan rikostuomion.

 

Tuomiot tulevat myös erittäin törkeistä kunnianloukkauksista, jotka raukkamaisesti kohdistuvat varsinkin Mari Kososeen.

 

Ei hätää! Lyyra on herrasmies. Hän ei aio pahoinpidellä Maria. Hän vain herjaa Maria ja tämän lasta törkeillä valheilla.

 

Hourula ja Korva ovat myös vastuussa, koska antoivat lukuisia törkeitä kunnianloukkauksia ja väkivaltauhkauksia sisältäneen keskustelun jatkua eivätkä missään vaiheessa poistuneet striimiltä. Päinvastoin. Korva vielä kaupan päälle herjasi Marcoa. Lisäksi hän sikaili jatkuvasti läträämällä viinan kanssa. Viinacocktaileja sekoittaessaan hän söpersi täydessä tuiskeessa.

 

Tosin oli tässä se hyvä puoli, että hän tuli yhdessä Hourulan kanssa vahvistaneeksi, että persut ovat edelleen aktiivisesti tukemassa Salmen valehallitusta. Korva ja Hourula oikein kehuivat kuinka suuret ja mahtavat tahot ovat neuvomassa Salmea tämän puoluekaappausyrityksessä.

 

 

 

Ja tämä kaikki ryyppäily, uhkailu ja sikailu samaan aikaan, kun Juhis oikein korosti olevansa Korvan kanssa SKE:n jäseniä. Ja tietysti Salmi ei ole näitä suojattejaan tuominnut. Toisaalta eivät persutkaan välitä Hourulan sikailuista, vaikka tämä jatkuvasti striimeillään korostaa olevansa perussuomalaisten jäsen.

 

Mielenkiintoista nähdä onko Ari Korvalla selkärankaa pyytää anteeksi ja erota välittömästi puolueesta. Juhiksella sitä tuskin on, vaan häpeämättömästi yrittää väkisin roikkua mukana viimeiseen asti.

 

Erityisen suuri vastuu herjoista ja uhkauksista on tietysti Petri Hourulalla, joka omistaa striimin eikä ole vielä viikonkaan jälkeen poistanut sitä kanavaltaan. Hourula on vastuussa myös chätistä, jossa herjattiin raukkamaisella tavalla varsinkin Mari Kososta. Vastuussa ovat myös modet eli Juhis, MFOS ja Liisa Ihmemaassa, jotka eivät rikollisia herjoja poistaneet. (Heidän henkilöllisyydet kyllä tiedetään, koska ovat muuallakin tukeneet herjaamista.) Juhis ei poistanut edes Mariin kohdistuneita herjoja, vaikka ne olivat juuri hänen kommenttiensa yläpuolella.

 

Ja mitä sanottavaa oli chätissä mukana olleella Mikko Mäntymäellä? Valittiko hän Mariin kohdistuneesta herjaamisesta? Vielä mitä. Sen sijaan hän tuki kaveriaan Juhista ja jälleen korosti olevansa (vale)hallituksen jäsen!

 

 

 

Mielenkiintoista nähdä suostuvatko perussuomalaiset vieläkään erottamaan Hourulaa. Tämä itse ei selvästikään suostu eroamaan kirveelläkään, koska ei tajua tehneensä mitään väärää. Hourula on oikeasti niin hidasälyinen, ettei tajua olevansa vastuussa striimivieraidensa esittämistä uhkaukista varsinkin, jos ei keskeytä uhkauksia ja poista striimiä.

 

Jos Kemin persut eivät vieläkään suostu erottamaan tätä alkoholisoitunutta tyhjäpäätä, niin hekin tukevat vainoa täysin avoimesti.

 

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ja Petri Hourula

 

 

Saas nähdä lopettavatko ryyppyremmiläiset vihdoinkin herjaavat ja uhkailevat ryyppylähetyksensä. Joka tapauksessa kaikkien on hyvä tietää, että niitä ei siedetä. Tuomiot napsahtavat ja jotkut saadaan myös häkkiin vaarantamasta ihmisiä ja heidän perheitään.

 

Laiton Lehti julkaisee tämän jutun ennen viikonloppua toivoen, että se saisi kansallismieliset vihdoin ymmärtämään, että politiikkaa pitää puhua rauhanomaisesti ja selvänä. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä. Luulisi aikuisten jo tietävän, että alkoholin vaikutuksen alaisena puheet aina kovenevat väkivaltauhkauksiin asti. Ei hyödytä myöhemmin sanoa, että joo mä olin vaan kännissä. Aikuisten pitää ottaa vastuu tekemisistään ja puheistaan.

 

Toivottavasti kansallismielisessä kentässä vihdoin tajutaan, että kaikki jotka edelleen jatkavat alkoholin sekoittamista politiikkaan ovat kansallismielisen kentän syöpää.

 

Jos et tätä ymmärrä ja täysin tuomitse virtuaalibaareihin osallistuvia, niin olet osa sitä syöpää.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 1. Marco, suomalaisille tulee sanoa, miten toimitaan puolueessa.

  Sananvapaus tulee olla, mutta alkoholinjuonti on jokaisen yksityisasua. Se tulee korostaa, muuten suomipoikaa lipsuu. Tässä taitaa Kuitenkin olla kyse organisoidusta atakista, jossa ns ollaan uunotettu mukaan jukeja ja jalluja…. tuhoamaan kaikkia ja kaikkea

 2. Nämä on ihan lähikapakan spurgujen tasosia ressuja joiden ei pitäs olla lähelläkään varsinkaan mitään puoluetoimintoja.

 3. Narkkareilla ja juopoilla on isot puheet ja pienet teot. Vellipersenarkkarit ovat todellisuudessa arkoja paskiaisia ja todellisuudessa edes heidän väkivaltakehuissa ei ole perää. Ovat jossain piripäissään ja kännissä voineet vetää joskus turpaan, mutta muuten narkkarit ovat pelkkää ihmissaastaa, jotka eivät saa elämässään mitään aikaiseksi. Jos joku narkki on käynyt ”istumassa”, niin kertoo vain miten säälittävä pirinarkki/sekakäyttäjä on.

 4. Ylen toimittaja Tuija Siltamäki sivuaa hakaristia häveliäästi swastika. Vaihtoehtomediat ovat tabujen tabu joten niistä kirjoittaminen johtaisi Ylen kellokortin menettämiseen. Ylen uutisoinnista voi päätellä Laiton Lehden olevan juttujen ja ideoiden saalistuskohde. Provokatiivisemmat kommentit Laiton Lehdessä lienevät Ylen toimittajien kirjoittamia joilla on tarkoitus kaataa Laiton Lehti. Eivät äärioikeistolaiset tuhlaa aikaansa kirjoittelemalla rasistisia kommentteja koska ne ovat tehoton keino politiikassa. Äärivasemmiston toimintaa on kiihottaa julkista mielipidettä äärioikeistoa vastaan rasistisella toiminnalla. Sisäministeriö koordinoi kansallisen syrjinnän seurantajärjestelmän toimeenpanoa jota ei tarvittaisi mikäli Suomen maaperällä ei olisi syrjittäviä johon äärioikeisto käsittääkseni pyrkii haluten estää tänne kuulumattoman aineksen kertyminen.
  📰
  https://yle.fi/uutiset/3-11368131
  📰
  29.5.2020 ”Suomessa on nyt tabuja ehkä enemmän kuin koskaan. Tai siltä se ainakin lehtikatsauksen perusteella vaikuttaa.”
  📰
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuija_Siltam%C3%A4ki
  📰
  ”Tuija Siltamäki (s. 1992 on suomalainen freelancer-toimittaja. Hän on työskennellyt aikaisemmin Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan Aviisi-lehden päätoimittajana ja kirjoittanut Helsingin Sanomiin, Ylelle ja Imageen.”
  📰
  https://www.eirasismille.fi/mita-on-rasismi
  📰
  ”ihmisryhmän arvottamista” ”Rasismiin usein kuuluu se, että omaa ryhmää pidetään parempana kuin toisten ryhmiä.”
  📰 Epäily riittää syyllistämiseen.
  ”Viharikoksiksi luokitellaan pääsääntöisesti kaikki sellaiset rikosepäilyt, joissa poliisi, uhri tai muu asianosainen epäilee vihamotiivia”
  📰
  https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/79002/Syrjint%c3%a4%20suomessa.pdf?sequence=1&isAllowed=y
  📰
  ”Rasismin ja etnisen syrjinnän seuranta Suomessa”
  📰
  https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/85085/Siirto_Pyry.pdf?sequence=1
  📰
  Sivu 8 ”Julkista mielipidettä on aina ollut vaikea määritellä tai mitata, sillä se on lähinnä joukkoharha tai olettamus, joka ihmisillä on toistensa uskomuksista. Se on kuitenkin olennainen tekijä yhteisön koheesion ja mielipide-enemmistön muodostumisessa.”
  📰
  https://www.ango.fi/userData/ango/artikkelit/lehdisto1pdf.pdf
  📰
  Sivu 3 ”normatiivinen aineisto, jota selkeimmin edustavat pääkirjoitukset. Ne antavat mahdollisuuden pyrkiä selvittämään lehden asenteiden lisäksi myös kirjoittajan tavoitteita tai jo tunnettujen tavoitteiden perusteluja. Pääkirjoituksien lisäksi normatiivista aineistoa ovat pakinat ja lehteen lähetetyt kirjoitukset. Kolmas lähdeaineisto on niin sanottu normatiivis-kognitiivinen aineisto. Tähän kategoriaan – jota Viljo Rasila on kutsunut myös normatiivis-kognitiiviseksi aineistoksi – kuuluvat arvoväritteiset uutiset”

  1. ”Islam derives meaning from physical supremacy, so war becomes an act of faith. To believe in Islam, is to have faith that it will conquer the entire world. And to be a true Muslim, is to feel called to aid in that global conquest, whether by providing money to the Jihadists or to become a Jihadist.”
   🕌
   https://www.worldatlas.com/articles/how-many-muslims-in-the-world.html
   🕌
   1.6 miljardia jäsentä käsittävä maailmanlaajuinen sotilasjuntta lähettää nuoria sotilaitaan raiskaamaan ja murhaamaan Euroopan ja Pohjolan väkeä ilman että sitä saa sanoa rasismiksi tahi sotarikokseksi.
   🇨🇭
   https://www.punainenristi.fi/tutustu-punaiseen-ristiin/humanitaarinen-oikeus/sotarikokset
   🔪
   https://www.suomenuutiset.fi/turussa-useita-puukotuksia/
   🔪
   elokuu 18, 2017 ”Useita ihmisiä on puukotettu Turun keskustassa. Poliisi kehottaa välttämään keskustassa liikkumista.”
   🧭
   https://www.paavovayrynen.fi/2018/03/23/euroopan-unioniin-vai-pohjolan-yhteisoon-artikkeli-nordisk-kontakt-lehdessa-6-9-1994/
   🧭
   ”keväällä 1990 – ehdotin ”Pohjolan yhteisön” muodostamista.” ”Pohjoismaat muodostavat tiiviin yhteisön, jolla on yhteinen kulttuuritausta ja samanlainen arvoperusta. Yhteiskunnalliset järjestelmät ovat yhdenmukaiset ja lainsäädäntö yhtenäistä.”

 5. Ei kai ketään yllätä meno riimeillä. Tietysti nämä puolustavat omiaan vaikka mikä olisi. Naiset ovat tässä porukassa erittäin tervetulleita. Etenkin räävittömiä puhuvat. Emuli89 tarvitsisi jonkun kaverin joka olisi yhtä räävitön. Saattaisi kyllä aiheuttaa riitaa koska Emuli nauttii huomiosta jonka saa kertomalla seksielämästään lähes kaiken tai ainakin puhumalla seksistä räävittömällä tyylillä.
  Aika värikäs menneisyys tuntuu olevan joillakin kämyporukan henkilöillä. Viihtyykö kukaan tavallinen ihminen näiden seurassa. Sitä on vaikea uskoa. On tietysti niitä joiden mielestä kännääminen, uhoaminen ja seksistä puhuminen on hyvää viihdettä. Itse en kuitenkaan arvostaisi jos oma naiseni vastailisi chatissa ja riimeillä lähes kaikkeen seksiin liittyvään mitä joku keksii kysyä. Voi sen toki selittää avoimuudella mutta kyllä moni keksii toisenkin nimen. Olisi kiva tietää mitä Jallu itse on mieltä naisensa käytöksestä!!!

  1. Itse olen autistinen nainen, mutta se lienee paaaljon pientä verrattuna näihin naisiin, jotka puhuu avoimesti seksistä. Minun on helpompi puhua faktaa kuin mutulla. Itseäni ahdistaisi olla porukassa, jossa ihmiset vitsailee räävittömästi ja aina joudun miettimään, että oliko kyse ironiasta/sarkasmista.

   1. Seksistä voi puhua monella tavalla. Kyllä aikuiset voi keskenään keskustella ihan fiksusti ja yleisesti jopa omasta seksielämästään kunhan se ei ole räävitöntä eikä sitä jaeta missään riimeillä kännissä tai kännisten miesten kysellessä mitä oudompia kysymyksiä. On kai se kolmekymppiselle naiselle joku meriitti hihittää kuin teini samalla kun vastaa kysymyksiin. Saa sillä miesten ihailua. Ihme kun ei voi olla omalla kuvalla vaikka muuten on niin rohkea olevinaan. Syy tähän saattaa tietysti olla runsas ylipaino, joka ei oikeasti tietenkään tee kenestäkään huonompaa mutta ei se kaikkien miesten mieleen myöskään ole

 6. Perussuomalaiset näyttävät olevan hyvin epärehellisiä ja aggressiivisia häiriköiviä haittaisänmaallisia, joiden keskuudessa kuluu valtavia määriä viinaa ja piriä. Tällä tasolla ovat haittaisänmaalliset maanpetturit. Jos olet häiriköivä narkki tai juoppo, pysy poissa tieltä!

  1. Eihän niitä oo kun sekopäitä alkoholisointuja kavereita kansamuelisessa porukassa…teitä varmaan alkaa olee mielisairaalat täynnä..

 7. Nämä ”jääkärit”, jotka pilaa aitojen jääkäreiden maineen, ovat ÄLLÖTTÄVIÄ, eikö ne tajua oikeasti?

  Pilaavat siinä sitä samalla isänmaallistenkin maineen, ja uskon, ettei ne tajua sitä (äo?) ja nämä muutama ”ohjailija” pikkumies saa palkan suposta yms…

 8. Nykyinen kaappari-ske on täysin seinäruusu, aika sattuma että nämä nynnyt ja katupilleristit aloitti systemaattinen vainon Suomen ainoaa oikeaa oppositiota vastaan. (=johdettua???)

  Pistin muuten merkille, että kun puolue saatiin ja Marco sekä mm. Rosa Tani alkoi puhumaan Estonian tutkimuksista, heti alkoi hajoitus ske/marcoa ja kiusaaminen mm. Tania. Vastaan.

  Sillä aito SKE osoitti olevansa oikeaa oppositiota, persut on lähinnä kokoomuksen apupuolue, siis vallan ytimessä.!

 9. Setelirankaisia ja ostettuja selkäänpuukottajanistejä löytyy aina. Valitettavasti nistit ja juopot on pelkästään tiellä.

 10. Miksi Perussuomalainen-puolue, vaikka valeoppositiopuolue onkin, pyörii väkivaltaisten narkkien ja juoppojen keskuudessa?

 11. P*********** ja *************** kellokkaat tekevät kaikkensa vastustaakseen Marcon SKEn kaltaista pilliinpuhaltajaporukkaa. Eivät halua menettää bisneksiään. Sitähän tällainen aitosuomalaisten vaino noiden ********** ja ******** ****** taholta on.

 12. Jallun ”sihteeri” on kyllä aika vastenmielinen jutuissaan. On se tietysti joku meriitti, että miehet pitävät häntä naisena jolta voi kysyä kaikkea seksiin ja alapäähän liittyvää. Onko nämä chatissa ja riimeillä viihtyvät todellakin sellaisia joilla ei ole omaa naista tai minkäänlaista seksielämää. Ei kai normaalin miehen tarvitse kysellä kenenkään alapäästä, tämän seksielämästä, lempiasennoista, suuseksistä ja kaikesta muusta jos kaikki on omassa elämässä hyvin. Seksi on aivan normaali asia mutta siitä voi puhua aivan yleisesti ja niin ettei se ole liian rivoa. Kuka mies edes tykkää kun oma muija käyttäytyy tuolla tavoin tai mitä miettivät näiden kyselijöiden mahdolliset naiset. Itse miehenä en arvosta tuollaista käytöstä naiselta. Hyvä jos osaa puhua seksistä, mutta ei sitä tehdä noin halvalla tyylillä. Omalla kaveriporukalla voi puhua aika vapaasti ja vitsailemallakin, mutta kyllä striimit ja chatti on aivan väärä paikka. Osa naisista tietysti tykkää tuollaisesta huomiosta ja siitä kuinka miehet esittää olevansa kiinnostuneita ja pyytävät kuvia tai yksityiskohtia seksielämästä. Sihteeri myös kertoo kuinka katsoo pornoa. Kuvitteleeko hän olevansa jotenkin erikoinen ja vapautunut nainen tuon johdosta ja miesten ihannoivan tuosta syystä? Mitä erikoista on pornon katsomisessa?!? Vaikuttaa aika lapselliselta tuo sihteeri. Hyvin harva aikuinen mies arvostaa tuollaista käytöstä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*