Marco de Wit 30 toukokuun, 2020

 

Amerikassa alkoivat suuret mielenosoitukset poliisin murhattua raasti ja suorassa lähetyksessä aseettoman mustan miehen.

 

Mielenosoitus murhaajapoliiseja vastaan

 

Mustien päästyä vauhtiin nämä mielenosoitukset helposti riistäytyvät pelkäksi kauppojen ryöstelyksi.

 

Musta hätähuuto murhaajapoliiseille

 

Tällä kertaa mielenosoittajat ja mellakoitsijat ovat menneet vielä pidemmälle: He systemaattisesti hyökkäävät poliisien kimppuun, jotka joutuvat pakenemaan henkensä edestä.

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Nyt mielenosoittajat hyökkäävät myös poliisiasemien kimppuun yrittäen sekä piirittää että polttaa ne maan tasalla.

 

Tässä videossa näkyy miten poliisit hylkäävät oman poliisiasemansa ja pakenevat mellakoitsijoita.

 

 

 

Poliisit ovat lähteneet  vastaiskuun, mutta näyttävät taas menneen liian pitkälle. Tässä videossa poliisit järjettömällä tavalla pidättävät yhden mustan toimittajan. Ei ihan paras tapa rauhoitella ihmisiä ja kiillottaa omaa julkisuuskuvaansa.

 

 

 

 

6 thoughts on “Amerikassa mielenosoittajat jahtaavat poliiseja

  1. Monet afrikkalaiset tuhoaisivat yhteiskuntaa vaikka et tekisi mitään. Aivan turha edes miettiä mentiinkö joidenkin afrikkalaisten kohdalla liian pitkälle. Amerikkalaisten pitäisi perustaa leirejä ja palautuksia kotimaihin tai niiden lähelle luonnolliseen ympäristöön ja kulttuuriin joka on lähellä afrikkalaisten omaa kulttuuria. Lähes kukaan valkoinen ei aikoinaan omistanut orjia, vaan suuri osa j-perheistä omisti orjia, sekä suuri osa orjalaivoista ja niiden kapteeneista oli j-ihmisiä. Valkoisten pitää vain alkaa palauttamaan monia afrikkalaisia kotiinsa luonnolliseen ympäristöönsä.

  2. Poliisin pitäisi vain vetäytyä afrikkalaisten alueilta 100 vuodeksi. Ongelmat ratkeavat lopulta itsestään ja luonto tasapainottaa itsensä.

  3. Yhdysvalloissa on lukuisia esimerkkejä siitä, että monet afrikkalaiset aloittavat mellakoita joka tapauksessa. Ei ole edes väliä onko jotain tapahtunut. Kuuluisa musta pastori totesi, että n***r käyttäytyy kuin n***r heti kun valot menevät pois päältä ja valkoisia ei ole lähelläkään.

  4. Jos poliisi ei olisi tehnyt mitään, jahtaisivatko monet afrikkalaiset poliisia ja mellakoitaisivatko? Kyllä. Afrikkalaiset pitää massapalauttaa heidän omiin kotimaihinsa ja pistää asiallisiin palautusleireihin. Yhdysvalloissa tämä olisi pitänyt aloittaa jo pari sataa vuotta sitten, mutta ei ole vielä liian myöhäistä.

  5. Suomea ei saa päästää muuttumaan afrikaksi ja lähi-idäksi, kuten Yhdysvaltoja. Yhdysvallat on käytännössä yksi osa afrikkaa, jonka vallassa on erittäin röyhkeä lähi-itäläinen paimentolaisheimo. Yhdysvalloissakin pitäisi aloittaa leirit, sekä massapalautukset takaisin afrikkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*