Free speech 30 toukokuun, 2020

 

Somaliliitto tiedottaa.

 

Suomi ja Minnesotan osavaltio ovat ilmastoltaan ja osin jopa väestöltään saman tapaisia paikkoja. Molemmat ovat olleet hyvin homogeenisiä ja turvallisia hyvinvointivaltioita. Tilanne alkoi mystisesti muuttua, kun maahanmuuttajia alkoi tulla Afrikasta ja varsinkin Somaliasta.

 

Erona oli, että Minnesotaan somaleja tuli yli 100 000, kun Suomeen tuli vain muutamia tuhansia. Tosin Suomessa somalit ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti, koska moniavioiset somalit saavat sitä enemmän rahaa mitä enemmän tekevät lapsia.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Voi tietysti olla täysin sattumaa, mutta rikollisuus alkoi lisääntyä ennen niin rauhallisessa Minnesotassa. Yllättäen myös mellakoita alkoi ilmestyä.

Musta hätähuuto murhaajapoliiseille

 

 

Vielä 70- ja 80-luvuilla sekä Suomi että Minnesota olivat jostain mystisestä syystä erittäin rauhallisia ja suorastaan ydillisiä paikkoja.

 

Amerikassa Minnesotan pääkaupunki Minneapolis tunnettiin yhtenä turvallisimpana suurkaupunkina.

 

 

2 thoughts on “Päivän video: Somaliliitto

  1. Yhdysvalloissa pitää aloittaa leirit ja massapalautukset parin sadan vuoden viiveellä. Yhdysvallat on jo harjoitellut FEMA-leirittämjstä, joita voisi käyttää hyvään tarkoitukseen ja massapalauttaa monia afrikkalaisia. Näin kaikki ovat tyytyväisiä ja afrikkalaiset voivat mellakoida omassa kotimaassaan. En tiedä mitä amerikkalaiset ajattelivat kun vapauttivat orjat, joita lähes kukaan valkoinen ei omistanut.

Comments are closed.