Marco de Wit 30 toukokuun, 2020

 

Britanniassa poliisi on tunnettu siitä, että se kohtelee aina erittäin kohteliaasti pakistanilaisia raiskausrinkejä.

 

Onhan raiskaajillakin oikeutensa!

 

 

Mutta auta armias, jos nuoret valkoiset teinit ovat puistossa.

 

Sitten poliisit ovat todellisia koviksia, jotka pistävät nuoret tytötkin järjestykseen!

 

 

3 thoughts on “Poliisi vs. teinit

  1. Kylläpä brittimies on voimiensa tunnossa kun pääsee määräilemään valkoisia, joiden tietää olevan vaarattomia ja kuitenkin poliisit nuoleskelevat monia pakistanilaistaustaisia pedofiilejä. Poliisi on sen takia niin aggressiivinen, koska tietää nämä vaarattomaksi ja heillä on lupa vainota valkoisia, mutta he juoksevat kehitysmaalaisia karkuun, koska tietävät heidän tulevan joukolla kimppuun. Valkoiset on atomisoitu pieniksi palasiksi, eivätkä edes hyökkäyksen alla puolusta joukkona. Kevin Macdonald on kirjoittanut aiheesta upeita kirjoja.

  2. Juuri tällaiset videot kertovat siitä kuinka raukkoja valkoiset poliisit ovat. He hyökkäävät kaikkein heikoimpien, puolustyskyvyttömimpien ja tottelevaisimpien ihmisten kimppuun. Yleensäkin ihmisten kimppuun joista he tietävät etteivät lyö takaisin.

  3. Tässä videossa ei nyt näy kuin eskalaation loppu. Olisi mukava tietää mistä ko. kärhämä lähti liikkeelle, kuinka monta anatomian ja teologian luentoa poliiseille tuli ennenkuin tilanne eskaloitui. Oliko käsimerkkejä ja mistä kaikki oikein lähti liikkeelle.

    On yleistä että nuoret luulevat huutamalla ja argumentoimalla saavansa tahtonsa läpi. Se ehkä toimii kotona vanhempii mutta se ei toimi yhteiskunnassa eikä sen todellakaan pitä toimia viranomaisia vastaan. Viranoamisten tehtävä on ylläpitä kuria ja järjestystä. Ja jos jonkun mielestä laki on väärä, niin silloin lakia pitää muuttaa. Ministeriöt antavat lakeja ja viranomaiset toteuttavat niitä.

    Mutta juu, tyypillisiä brittejä. Huutoa riittää. Antakaa niille ari kaljaa ja ne huutaa entistä enemmän.

    Se miten pakistanilaisia raiskaajia käsitellään, se on sitten kokonaan eri juttu. Mutta tämäkin kuvattu video lienee tarkoituksella julkaistu vain loppuosaltaan. Eihän poliisi käynyt esim. kuvaajan kimppuun vaikka se naureskeli tapahtumille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*