Marco de Wit 1 kesäkuun, 2020

 

Poliisin murhattua George Floydin suorassa lähetyksessä alkoivat nopeasti mielenosoitukset.

 

Mielenosoitus murhaajapoliiseja vastaan

 

Ei kestänyt kauaakaan, kun mielenosoitukset muuttuivat mellakoiksi Minneapolisissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, Atlantassa, Philadelphiassa ja muissa suurkaupungeissa.

 

CNN-uutistoimiston suojatit kylässä

 

LIVE: Violence erupts in Los Angeles amid protests over death of George Floyd

 

 

Nyt peli on vihelletty katki ja näihin kaupunkeihin on julistettu ulkonaliikkumiskielto.

 

 

2 thoughts on “Amerikan suurkaupunkeihin liikkumiskielto

  1. Amerikkalaisten pitäisi vihdoin tajuta alkaa pistämään afrikkalaisia leireille ja alkaa massapalauttamaan näitä takaisin afrikkaan. Äärimmäisen harva valkoinen edes omisti orjia. Ei valkoisten pidä maksaa j-ihmisten liiketoiminnan seurauksia, eli orjakauppaa. Lähettäisivät vain kaikki afrikkalaiset Israeliin. Israeliassa on liian köyhät geenit, joita pitää rikastaa afrikkalaisten geeneillä.

  2. Häpeällistä väittää, että poliisi murhasi George Floydin. Poliisin toiminnassa ei ole havaittavissa mitään virhettä. Todennäköisesti kuoli sydäriin, johtuen tilanteesta sinänsä + alkoholista ja sydänsairauksista joista tuo huumediileri kärsi.
    Poliisi joutui keskittymään heitä piirittäneisiin siviileihin ja toimi tilanteessä määräysten mukaisesti ympäristön tarkkailuun ja pirittäjien liikkeden rajoittamiseen keskittymällä, jotta tilanne pysyy hallinnassa eikä muodostu mahdollista vaaraa pidätystilanteelle. He siis toimivat ainoalla mahdollisella tavalla joihin heidän toimintamääräyksensä antavat mahdollisuuden.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*