3 thoughts on “Päivän video: Roskaväki murhaa kauppiaan

  1. Aika alkaa massapalauttamaan afrikkalaisia takaisin afrikkaan. Äärimmäisen harva valkoinen omisti edes orjia, sen sijaan hyvin suuri osa j-perheistä omisti orjia, sekä heillä oli hyvin suuri rooli orjakaupassa. Yhdysvaltojen kannattaisi palauttaa afrikkalaiset joko Israeliin tai afrikkaan. Molemmissa näissä on afrikkalaisille sopiva kulttuuri ja tavat. Afrikkalaisilla ja israelilaisilla on usein samat toimintatavat. Jopa pedofilia ja orjakauppa ovat Israelissa hyvin yleisiä.

  2. Vihaksi pistää… Itsellä olisi monta kurinpalautustapaa näille mustille kädellisille mellakoitsijoille.

    Mietin miksei Trumpi käske jo kovia piippuun ja lopeta näitä kommunistien mellakoita? Ei ******* elämillä ole mitään merkitystä kun se esiintyy tällä tavoin. Ne on itse osoittaneet olevansa merkityksettömiä. Ei kun pois vaan kuluttamasta sukkia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*