Free speech 1 kesäkuun, 2020

 

Vihdoinkin.

 

Nyt myös USA julistaa Antifan terroristijärjestöksi.

 

Trump ilmoitti asiasta.

 

 

 

Samaan aikaan Antifa hyökkäsi Amerikan lippua pitävän miehen kimppuun.

 

 

 

 

3 thoughts on “USA julistaa Antifan terroristijärjestöksi

  1. Onneksi terroristijärjestö Antifan tukijat ovat sekä henkisesti, että fyysisesti heikkoja. Suomessa Antifa tekee yhteistyötä sekä poliisien, että haittaisänmaallisten kanssa.

  2. Faktapohjaisen ja riippumattoman valtamedian aiheesta julkaisemissa artikkeleissa tältä päivältä viitattiin asiantuntija Hina Shamsin lausuntoon, kun toimitukset vakuuttelivat lukijalle, että Antifan kieltäminen ei ole USA perustuslain vuoksi mahdollista ja Trump vain tapansa mukaan hassuttelee, seniili vaari kun on.
    Innostuin kovasti tästä Hina Shamsista, nainen uskaltaa pistää golf-papparaiselle hanttiin ja sanoa suorat sanat, melkoinen bosslady siis! Lähdinkin etsimän uuden esikuvani Hina Shamsin yhteiskuntatieteellistä tuotantoa, jonka perusteella faktapohjainen ja riippumaton valtamedia on tunnistanut hänet luotettavaksi perustuslakiasiantuntijaksi.
    Perustuslakiasiantuntija Hina Shamsin tieteellistä tuotantoa löytyikin Amazonista yhden perustutkimuksen tienraivaajaopuksen verran, nimittäin Shamsin (omassa genressään varmasti ansiokas ja ikäistäni naista syvästi puhutteleva) elämäntaito-opas ”The Quintessential Fat Girl: Beautiful is Not a Size”. Teoksen sisältökuvaus: ”A quick-witted satire for anyone who has struggled with weight-loss issues only to realize that the journey is filled with many failed diets and cravings. Zoie has tried all possible diets, she is now turning 40 and the body she dreamt of is not happening. With an important wedding coming up in the family she has a few months at hand to get in perfect shape.”

  3. Eihän tästä ole vielä montaa vuotta kuin Antifan hyökkäyskohteina olivat maamme eliitti; muistanette Linnan juhliin kohdistuneet hyökkäykset. Samalla tuhottiin julkista ja yksityistä omaisuutta.
    Jostain syystä vaihtoivat kohteikseeen kansallismieliset; mikä aiheutti tämän suunnan muutoksen?

Comments are closed.