Marco de Wit 2 kesäkuun, 2020

 

Trump on jo monta kertaa vaatinut kuvernöörejä ja pormestareita lopettamaan mellakat.

 

Kaiken lisäksi mellakoitsijat yrittivät myös hyökätä Valkoiseen taloon.

 

 

Mellakoitsijat yrittävät hyökätä Trumpin Valkoiseen taloon!

 

Nyt Trump on saanut tarpeekseen ja on kutsunut armeijan kaduille ja varsinkin pääkaupunkiin suojelemaan Valkoista taloa!

 

 

 

Näyttää siltä, että hyökkäys Valkoiseen taloon oli Antifan järjestämä.

 

 

10 thoughts on “Trump kutsuu armeijan kaduille!

 1. Yhdysvaltojen mielestähän erilaiset diktaattorit, rikolliset, islamistit, jihadistit ja terroristit ovat demokratiaa ja vapautta, kuten lähi-idässä ja Hong Kongissa, joten Yhdysvalloista on nyt tulossa vapaampi ja demokraattisempi, kun demokraattinen Antifa vapauttaa Yhdysvallat pahalta kansaansa riistävältä diktaattorilta.

 2. Karu totuus monikulttuurisesta rotusekasotkusta paljastuu koko komeudessaan. On se kertakaikkiaan hieno maa tuo ameriikka -tätä samaa etnohelvettiä haluaa suomeen mm. perussuomalaispuolueen ”terävin” kärkiryhmä.

  -Miettikääpä sitä.

 3. Yhdysvaltojen paha ja julma diktaattori on kaatumassa vapaan ja demokraattisen Antifan ansiosta. Tämä on Yhdysvaltojen oma narratiivi, väittämä ulkomailla kun CIA järjestää hallintojen kaatamisia ja salamurhia joka puolella maailmaa. Nyt Yhdysvallat on vihdoin vapautumassa pahalta tyrannialta ja siitä on tulossa demokraattinen, normaali maa, kuten Mike Pompeo toteaisi kaataessaan muiden maiden hallintoja!

 4. Sinänsä Yhdysvaltojen hallinnon mielipiteillä ei ole mitään väliä, sillä Yhdysvallat itse käyttää Antifaa paljon raaempia ja rikollisempia terroristiryhmiä kaataakseen muiden maiden hallintoja ja sekaantuaakseen heidän asioihin. Yhdysvaltojen imperiumin kaatuessa moni amerikkalainen onkin ennen pitkää joutumassa kansantuomioistuimeen kuvottavista rikoksistaan. Rikollinen kansa, rikollinen maa.

 5. > Yhdysvaltojen paha ja julma diktaattori on
  > kaatumassa vapaan ja demokraattisen Antifan
  > ansiosta.

  Hyvin sanottu!

  Meidän pitää ymmärtää, että Antifa on maltillinen oppositio. – Miksi maltillinen? No siksi, että Antifan rahoittajien astuminen valtaan pelastaa maan äärimmäiseltä oppositiolta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*