Free speech 3 kesäkuun, 2020

 

Suvakkiuskontoon kuuluu se, että valkoiset pyytävät anteeksi ”etuoikeuksiaan”.

 

Nykyään anteeksipyyntökään ei tosin enää riitä, vaan se on tehtävä polvillaan.

 

Luonnollisesti feministiset valkoiset blondinaiset ovat ensimmäisinä polvillaan.

 

Alla olevassa videossa aivan vieras mieshenkilö vaatii ohikulkevaa naista polvistumaan ja pyytämään anteeksi ”valkoisia etuoikeuksiaan”.

 

 

Tässä videossa puolestaan suvakit ovat kerääntyneet eräänlaiseen suvakkikirkkoon, jossa vannovat taistelevansa ”rasismia” vastaan.

 

 

 

8 thoughts on “Blondi polvillaan pyytämässä anteeksi valkoista etuoikeuttaan

  1. Monet juutalaiset esiintyvät välillä valkoisina ja välillä juutalaisina, riippuen siitä kumpi asema milloinkin hyödyttää heitä. Monet juutalaiset eivät kuitenkaan pidä itseään valkoisina, vaan ”juutalaiseen” rotuun kuuluvina.

  2. Onko varmuutta siitä, ettei nainen ole todellisuudessa j-ihminen? Hän voi vain näytellä.

  3. Onneksi lähinnä rumat naiset alkavat hulluiksi feministeiksi ja konservatiivinaiset ovat usein muodoilla siunattuja rotunaisia. :) Oikeat, kauniit, kunnolliset naiset tietävät ketkä rakentavat hyvän perheen ja yhteiskunnan.

  4. Eikö suvakkiblondi ymmärrä, että joka kerta kun n-ihmiset pääsevät valtaan, tällaiset suvakkiblondit raiskataan ja tapetaan ensimmäisenä, erittäin brutaalilla tavalla. Etelä-Afrikassa naisia on mm. naulattu käsistä pöytään kiinni ja tämän jälkeen joukkoraiskattu tai revitty silmät päästä haarukalla. Lisäksi talous romahtaa kivikaudelle. Miettikää naiset sitä! Juuri kukaan valkoinen ei omistanut orjia Yhdysvalloissa tai euroopassa. Sen sijaan j-ihmisten perheistä suuri osa omisti orjia ja hallitsi orjakauppaa, sekä oopiumikauppaa! ********* tässä pitää pistää vastuuseen kansantuomioistuimeen!

    1. Mutta kun mitään rotuja ei pitänyt olla, joten miksi valkoisen tulee pyytää anteeksi omasta etuoikeudestaan.

  5. Naisen esi-isät kuolivat ja uhrasivat itsensä jotta suvakkiblondi saisi polvistua ja alistua matuille, sekä anella anteeksi jotain mitä valkoiset eivät ole tehneet. Mm. irlantilaisia ja suomalaisia vietiin sen sijaan orjiksi ja irlantilaiset pakotettiin parittelemaan nee-ihmisten kanssa, jotta saatiin halvempia orjia. Nee-orjat olivat kalliimpia kuin irlantilaiset!

Comments are closed.