Marco de Wit 3 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakit ovat jo pitkään vaatineet valkoisia pyytämään polvillaan anteeksi etuoikeuksiaan.

 

Blondi polvillaan pyytämässä anteeksi valkoista etuoikeuttaan

 

 

Nyt ympäri Amerikkaa mustat- ja suvakkipoliisit ovat alkaneet polvistua uhkaavien mielenosoittajien edessä ikäänkuin osoittaaseen olevansa samalla puolella.

 

Tämä on erittäin vaarallinen ennakkotapaus.

 

Jos poliisi haluaa rauhoittaa tilannetta, niin silloin kannattaa puhua mielenosoittajien kanssa ja muutenkin käyttäytyä rauhallisesti ja sovitellen.

 

Polvistuminen on kuitenkin vaarallinen symbolinen ele, koska ensinnäkin se osoittaa alistumista ja toiseksi mielenosoittajat alkavat vähitellen vaatia kaikkia poliiseja polvistumaan tai muuten pitävät heitä vihollisina.

 

Osasyy alistuvaan eleeseen on varmasti myös siinä, että poliisiin on otettu niin paljon väkeä ns. vähemmistöryhmistä. Nämä ovat ensimmäisenä liittymässä mellakoitsijoihin ja myös ensimmäisinä polvistumassa. Näin sitten muidenkin on pakko polvistua tai muuten mellakoitsijat huomaavat poliisin oman rintaman hajonneen.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Maanpetturipoliisit polvistuvat Antifan ja mellakoitsijoiden edessä

  1. Taponen saa varmasti inspiraatiota tästä Suomeenkiin että riehuvien matujen ja etnorikollisten edessä täytyy myös polvistua. Pelkästään niiden kanssa kaveeraus, niiden etujen ajaminen ja somalipoliisien rekrytoiminen ei enää riitä.

  2. Rotusodassa jokainen huomaa hyvin nopeasti mihin ryhmään kuuluu kun rotuerot heräävät kunnolla esille. Näin myös Yhdysvalloissa.

  3. Kaikki maanpetturipoliisit ja kansanmurhaa ajavat joutuvat lopulta kansantuomioistuimen eteen erittäin ankarille tuomioille kaikista rikoksistaan.

  4. Eliitin juoksupojat pistää lumpiot lattiaan kun neekeri käskee.

    -Säälittävyyden maksimi on saavutettu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*