Marco de Wit 4 kesäkuun, 2020

 

Suomen Kansa Ensin -puolueessa on kuohunut jo yli vuoden, koska sitä yrittävät kaapata ns. ääliökansallismieliset.

 

Nämä sabotäärit yrittävät kaikin keinoin tuhota kansallismielisten mainetta. Yhtenä keinona on häärätä vaino- ja ryyppyremmeissä.

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

Toisena häpäisykeinona on kirjoittaa suomea ääliömäisen huonosti.

 

Ja kaiken lisäksi mahdollisimman näkyvästi. Tämän takia sabotäärit ovat menneet niin pitkälle, että vanhentunutta PRH-merkintää käyttämällä he yrittävät varastaa SKE:n kotisivuja. Siis juuri ennen kohta alkavaa mitättömyysoikeudenkäyntiä, jolla pyritään mitätöimään sabotäärien toiminta ja saada heidät kiikkiin väärennyksistä.

 

Miksi sabotääreillä on kiire?

 

Heidän on ehdittävä häpäistä kotisivutkin ennen kuin joutuvat tuomiolle!

 

Katso kuinka monta kirjoitusvirhettä löydät yllä olevasta sabotäärien mainoslehtisen parista lauseesta. Analysoi lauseita kommentissa tai anna summittainen arvio virhemäärästä. Paras analyysi tai arvaus julkaistaan.

 

A. Kaksi kirjoitusvirhettä

B. Yli kolme

C. Yli kuusi

D. Yli 12

E. Yli 24

 

Huom! Virheitä sattuu kaikille, mutta jonkinlainen minimitaso pitää olla. Kirjoitukset eivät sentään saa vilistä noloja virheitä. Jos jo yhdessä ainoassa lauseessa on valtavasti virheitä, niin silloin pitää opetella kirjoittamaan.

 

Lisäksi luki- ja kirjoitushäiriö ei ole mikään häpeän asia. Häpeällistä sen sijaan on, jos täysin epäpätevät henkilöt väkisin haluavat kirjoittaa virallisten kansallismielisten järjestöjen kotisivuille ja lentolehtisiin.

 

Jokainen vähänkään sivistynyt ihminen pöyristyy kirjoitusvirheitä täynnä olevasta kansallismielisestä lentolehtisestä, jolloin hän helposti pitää kansallismielisiä ääliöinä.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Laske virheet: Ääliökansallismielisten lauseet

  1. Fucking älykääpiöt. Miten voi joku kirjoittaa noin huonosti? Suvakismiin kuuluu, että kaikki ovat tasa-arvoisia, yhtä hyviä kaikessa jne. Nynnyjen johto on mm. julkisesti todennut, että ei voida mitata kuka on ”isänmaallisempi” kuin toinen, vaan heidän mukaansa kaikki ovat yhtä hyviä! Isänmaallisuus on sitä paitsi uskollisuutta hallinnolle, kansallismielisyys on uskollisuutta omalle kansalle, omalle verelle!

  2. Fucking vähä-älyiset ja narkkaavat haittaisänmaalliset yrittävät sabotoida Poliisin ja pankkiirien vasikoina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*