Free speech 5 kesäkuun, 2020

 

 

Helsingin kirkkoherrat ja tuomiorovastit ovat tunnetusti pahimpia pridettäjiä ja suvakkimädättäjiä.

 

Mädätyksessä ennätyksen tekevät tietysti feministit kuten tuomiorovasti Marja Heltelä.

 

 

Heltelä jäi kylmiltään kiinni valehtelusta, kun hän yritti pimittää suvakkien töhrineen kirkkomuuria.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Heltelä valehtelee törkeästi Iltalehden toimittajalle:

Torstaina aamulla Helsingin tuomioseurakunnan kirkkoherra ja tuomiorovasti Marja Heltelä epäili, että töhryt oli tehty yön aikana. Hänen mukaansa niitä ei suoraan voisi liittää eiliseen mielenosoitukseen.

– Olen nähnyt todella monia mielenosoituksia ja tapahtumia Senaatintorilla. Eilinen oli todella rauhallinen sellainen. Lähdin itse pois kirkolta noin yhdeksän aikaan illalla, eikä silloin töhryjä näkynyt, Heltelä kertoo.

 

Vale oli erityisen tökerö, koska videoista ja kuvista voi nähdä töherryksien syntyneen mielenosoituksen aikaan.

 

 

Heltelä on joutunut myöntämään valehdelleensa, mutta nyt hän korostaa, ettei töherrykset ole mikään ongelma. Ei niiden poistaminen maksanut edes 1000 euroa. Sitä paitsi käytännössä veronmaksajat hoitavat laskun.

 

Tämäkin osoittaa jälleen, että kirkolta pitäisi ottaa kaikki etuoikeudet pois. Valtio ei enää saa kerätä kirkollisveroa, vaan kirkko kerätköön jäsenmaksunsa itse, kuten muutkin järjestöt. Silloin suvakismikin varmasti vähenisi kirkossa.

 

 

Lue lisää:

 

Pomppiiko piispa Hintikka lasten ja transujen kanssa Pomppukirkossa ”ihan homona”?!

 

 

3 thoughts on “Tuomiorovasti Marja Heltelä jäi kiikkiin valehtelusta

 1. Suomen uskovaisjärjestöt ovat melkoisia saatanan synagogia. Kaikki aavikkouskonnot samaa sontaa -ahneutta, pedofiliaa, juonittelua, JATKUVAA VALEHTELUA, valkoisten syyttämistä KAIKESTA, pervoilua…lista on loputon.

 2. Kirkollisvero on vain tapa kerätä jäsänmaksua, ei se tarkoita että valtio ja kirkko olisivat yhtä. Samaa verojen keräystä ovat ehdottaneet muslimitkin.

  Kirkko ja valtio on jo erotettu toisistaan, jos vertaa kirkkoa 1700-luvulla ja kirkkoa nyt. Ruotsin vallan aikaan kirkolla oli paljon valtaa, ja silloista kirkkoa voi pitää valtion kirkkona. Seurakunnat olivat nykyisten kuntien tilalla jne… Jos SKE ottaa agendakseen kirkon ja valtion erottamisen toisistaan, onko sellaisen agendan ajaminen oikeastaan järkevää? Koska se keskittyy asiaan joka on jo saavutettu.

  1. Et pitäytynyt totuudessa Kaila.
   Joka ikinen yritys vaikka olisi toiseen uskontokuntaan tai ateisteihin liittyvä maksaa veroja ev.lut. kirkolle tietyn prosenttimäärän.
   Miten kirkko käytänmössä ja seikkaperäisesti käyttää näitä rahoja kukaan yrittäjä ei tiedä.
   Äläkä ala sumuttamaan jollain hautaustoimihöpinöillä jne.

Comments are closed.