Marco de Wit 6 kesäkuun, 2020

 

Frankfurtin koulukunnan äärijuutalaiset kokivat 30-luvulla todellisen järkytyksen. Karl Marxin ennustaman luokkasodan ja kommunistisen vallankumouksen sijaan tulikin natsien vallankumous ja etniset sodat.

 

Niinpä nämä äärijuutalaiset päättelivät, etteivät luokat määräydykään taloudellisin perustein, vaan identiteettien mukaan. Niinpä vallankumous pitäisikin toteuttaa herättämällä kaikki ns. vähemmistöt kapinaan valkoisia heteromiehiä vastaan.

 

Talousmarxismin sijaan tarvittiinkin kulttuurimarxismia ja sensuuria.

 

Amazon sensuroi nyt tieteellisen klassikon Kulttuurin Kritiikki ”juutalaisvastaisena”

 

Monet kulttuurimarxistiset järjestöt alkoivat toteuttamaan tätä koalitiostrategiaa kannustamalla ja rahoittamalla vähemmistöjen organisaatioita. Nuoret piti kääntää vanhempia vastaan, naiset miehiä vastaan, sukupuolivähemmistöt heteroja vastaan, mustat valkoisia vastaan, jne. jne.

 

Ideana oli siis luoda ns. marginalisoituneiden vähemmistöjen yhteinen rintama. Tässä strategiassa on kuitenkin yksi ongelma: Nämä vähemmistöt usein inhoavat toisiaan. Esimerkiksi mustat inhoavat usein juutalaisia.

 

Yleensäkin juutalaisten on vaikea saada vähemmistöjä uskomaan, että he eivät ole valkoisia. Vielä vaikeampaa juutalaisten on saada vähemmistöjä uskomaan, että vaikka he ovatkin maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin ryhmä, niin silti he ovat riistettyjä.

 

Ei siis ihme, että Hollywood syytää jatkuvasti elokuvia, joissa juutalaiset ovat natsien tai jonkun muun ryhmän vainoamia. Hollywoodin elokuvissa juutalaiset eivät ole koskaan pahiksia, vaan valkoisten miesten ikuisesti vainoamia uhreja.

 

Ainoa keino millä kulttuurimarxistien johtama vähemmistöjen rintama pysyy koossa on kiinnittää huomio kuviteltuun yhteiseen viholliseen eli valkoisiin heteromiehiin. Tämä selittää sen miksi valitus rasismista, seksismistä, jne. vain lisääntyy samaan aikaan, kun vähemmistöt saavat lisää valtaa.

 

Mikään ei koskaan riitä vähemmistöille, koska ensinnäkin ruokahalu kasvaa syödessä ja toiseksi vihaa valkoisia vastaan pitää lisätä vähemmistökoalition koossa pitämiseksi.

 

 

11 thoughts on “Äärijuutalaisten valloitusstrategian heikko lenkki: Musta viestittää juutalaisille

 1. K*********** ajavat *************** pitää saada kansantuomioistuimen eteen riviin erittäin ankarille tuomioille.

 2. Tarvitsemme realistisia ja hyvin tehtyjä elokuvia, joissa useat ********* on esitetty oikeissa rooleissaan riistopankkiireina, asekauppiaina, orjakauppiaina, huumekauppiaina ja mafiosoina. Miksi ********* eivät ole ******* ********* ********* älyllisesti ********** ja kauniiseen? Ovatko monet ********* yksinkertaisesti *********, jotka ***** ****** terveeseen ja luovaan **********? Miksi ***** useat ********* ********* **** ******, rikoksiin, rumuuteen ja sairauteen?

 3. Toisen maailmansodan jälkeen länsiliittouma ja ********* aloittivat valtavan julmia ja kuvottavia rikoksia, josta he tulevat joutumaan vielä vastuuseen. Valkoisten tulee oppia olemaan toisilleen uskollisia tai heidät eliminoidaan ja tuhotaan.

 4. Joidenkin kansojen vaikutusvallan huomaa hyvin siitä, että jotkut kansat hallitsevat kaikkea ja et saa enää puhua yhtään mistään.

 5. Kannattaa ostaa Kevin Macdonaldin kirja Culture of Critique. Maailman paras kirja. Myös Edward Duttonin At Our Wits End on upea kirja.

  1. > Kevin Macdonaldin kirja Culture of Critique.
   > Maailman paras kirja.

   Täytyy olla hyvä kirja, koska WikiPedia haukkuu kirjoittajan olevan
   valkoisen ylivallan edustaja,
   juutalaisvastainen
   ja salaliittoteoreetikko.

   Toinen suositus on, että Amazon kieltäytyy myymästä kirjaa.
   – Kannattaa ottaa kopio kirjasta niin kauan kuin se on vielä jotenkin saatavilla.

 6. Aiemmin ihmeteltiin miten länsipankkiirien järjestämä kommunistinen vallankumous oli mahdollinen. Juuri samalla tavalla kuin nykyinen globalismi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*