Marco de Wit 6 kesäkuun, 2020

 

Jon Hellevig tuli kuuluisaksi idänkaupan asiantuntijana ja natotuksen vastustajana. Tästä kertoo myös Wikipedia.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan ja koko juttuun

 

 

Kuten yllä näkyy, niin Wikipedia ei kuitenkaan kerro, että Hellevig kuoli toukokuun lopussa.

 

Itse asiassa Wikipedia ei suostu muuttamaan Jon Hellevigin artikkelia ajantasaiseksi!

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Wikipedia terrorisoi Jon Hellevigiä haudassakin

  1. Wikipedia on hyvin pitkälti tiedustelupalvelujen hallinnassa, joten voitte olla varmoja, ettei sieltä käytännössä löydy Nato-kritiikkiä ja yksityiskohtaisia tietoja mm. sotilastukikohdista. Tiedustelupalvelut ovat jääneet useita kertoja kiinni Wikipedian manipuloinnista.

  2. https://vk.com/pollyobscurum?w=wall472871491_446%2Fall
    ❄️
    ”VAROITUS: Tämä seuraava kategoria ei välitä minkäänlaisen lumihiutaleen tunteista. En ole vastuussa kenenkään tunteista. Jos joku loukkaantuu siitä mitä olen juuri sanonut, niin se ei ole minun ongelma sit. Et voi just syyttää ihmisiä rasismista, seksismistä, homofobiasta, transfobiasta, jne. vain sen takia ku joku normaali asia loukkasi sua.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*