Marco de Wit 7 kesäkuun, 2020

 

Yli viikko sitten Minneapolisin poliisi murhasi George Floydin painamalla häntä selästä ja kurkusta noin kymmenen minuuttia. Kaiken lisäksi tämä tehtiin suorassa lähetyksessä.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Moni murhan nähnyt palestiinalainen huomautti, että nimenomaan Israelin poliisi käyttää tuollaista otetta.

 

Pian muistettiin, että israelilaiset poliisit olivat kouluttaneet myös Minneapolisin poliiseita. Sama juttu ympäri Amerikkaa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Saas nähdä uskaltaako Suomen valtamedia puhua asiasta. Tuskinpa.

 

Sama tilanne tietysti myös vaihtoehtomediassa, jota myöskin sionistit dominoivat.

 

 

10 thoughts on “Poliisi murhasi George Floydin israelilaisten opettamalla tekniikalla?

  1. Israel lonbbaa ja voitelee länsimaisia poliitikkoja ja virkamiehiä näkemään ”Israelin näkökulman” maksamalla näille all-inclusive ”koulutusmatkoja”, eli käytännössä luultavasti tarjoavat näille huoria, järjestävät nämä kiristyksen alle ja vakoilevat näitä ahkerasti, sekä lupaavat rahaa ja etuja, jos nämä lupaavat edistää Israelin etuja.

  2. Vaikka Israel on maailman persreikä, niin voimme matkia hyvin monessa asiassa, jolloin moni Suomen ongelma loppuu kuin seinään.

  3. Sionistien mukaan Israel tekee kaiken aina oikein, joten tämä poliisikin teki kaiken täysin oikein. Mellakoivat terroristit pitää karkottaa pois maasta. Joillekin roduille riittää pienikin tekosyy tuhoamiseen ja järjettömään väkivaltaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*