Marco de Wit 7 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikan mellakoiden levittyä ja muututtua vain väkivaltaisemmaksi Trump kyllästyi poliisien passiivisuuteen ja määräsi sotilaat kadulle.

 

Trump kutsuu armeijan kaduille!

 

Trump ei kuitenkaan arvannut kuinka pitkälle naisia ja vähemmistöjä edustavat kiintiösotilaat olivat mädättäneet armeijan.

 

Ensin sotilaat alkoivat polvistumaan mellakoitsijoille.

 

 

Nyt sotilaat myös tanssivat.

 

Katso kuinka monta kiintiösotilasta on tässäkin joukossa.

 

 

Lue lisää:

Maanpetturipoliisit polvistuvat Antifan ja mellakoitsijoiden edessä

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Polvistumisen lisäksi sotilaat nyt myös tanssivat

  1. Rotusodissa poliisi ja armeija siirtyvät lopulta sen rodun puolelle jota edustavat. Varsinkin tämän takia Suomessa pitää olla huolissaan armeijan koostumuksesta ja kenelle aseellista koulutusta annetaan.

  2. Suuri ja rikollinen Yhdysvaltojen sotakoneisto ja valtio hajoavat sisältä päin mm. monikulttuurisuuteen ja erilaisten perversioiden kannattamiseen.

  3. Ei kannattaisi rekrytoida mitä tahansa armeijaan, kuten Yhdysvallat tekee. Yhdysvaltojen armeija koostuu pitkälti kirjaimellisesti rikollisista ja jengiläisistä, joiden on todistettu merkitsevän alueita eri jengitunnuksilla ollessaan armeijan komennuksilla. Sitä saa mitä tilaa.

  4. Natotuksesta huolimatta Naton länsiliittouma on todellisuudessa hyvin heikko armeijoiden etnisen koostumuksen, sekä toistensa kanssa riidoissa olevien valtioiden takia. Onneksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*