Marco de Wit 7 kesäkuun, 2020

 

Suomen poliisi uudistuu sateenkaaripoliisiksi.

 

 

Lukija kommentoi:

 

Kansainvälisesti homopoliisijärjestöissä on useimmiten kyse homosaatiopainostuksesta. Järjestö tulee luultavasti vaatimaan yhä enemmän avoimesti homoja poliisiin, poliisia osallistumaan Pride-marssille jopa virkapuvuissa ja autoissaan, sekä mahdollisesti kohdistamaan kiristyvää sensuuria ja sananvainoa homosaatiota, pedofiliaa jne. kritisoivia kohtaan aivan kuten muualla maailmassa.

 

Muualla maailmassa poliisit tanssivat erilaisissa perversseissä paraateissa sekä polvistuvat ja alistuvat kehitysmaalaisille valloittajille samalla kun eivät pidä oman kansansa puolia, vaan pettävät nämä ja siirtyvät vihollisen puolelle geneettistä kansaansa vastaan.

 

Myös vastaavasti Perussuomalaiset-puolueessa homosaatio on täydessä vauhdissa. Vaikka Timo Soini oli maanpetturi, ainoa hyvä asia mihin hänkään ei suostunut oli puolueen homosaatio. Jussi Halla-aho pääsi puolueen puheenjohtajaksi kansallismielisten antamilla äänillä teeskentelemällä rotutohtoria ja tämän jälkeen päästyään puheenjohtajaksi hän alkoi savustamaan ulos etnonationalistit ja perinteisiä perhearvoja puolustavat. Nykyisin puolueessa fanitetaan sekarotuisia parisuhteita sekä rummutetaan homoseksuaalisuutta, homoavioliittoja ja homoadoptioita.

 

 

Laiton Lehti jatkaa ja ennustaa: Sateenkaaripoliisit tulevat varmaan keikkumaan dildojensa kanssa pridemarsseilla. Ja tietysti raahaavat lapsensa marssimaan sairaiden sadomasokistien kanssa.

 

 

Onkohan sateenkaaripoliiseissa mukana myös poliisin pervokolmikko?

 

Varoitus! Poliisi pitää alla olevaa juttua rikollisena. Sen likettäminen – jakamisesta puhumattakaan – voi olla vakava rikos!

 

Päivän rikos: Pervokolmikko

 

 

4 thoughts on “Sateenkaaripoliisit järjestäytyneet pridepervoilemaan?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*