Marco de Wit 9 kesäkuun, 2020

 

BLM-eläimet eivät ole vain valkoisten ja poliisien kimpussa, vaan haluavat myös tuhota valkoisen kulttuurin.

 

Tämän takia he hyökkäävät historiallisten patsaiden kimppuun päämääränään mustamaalata valkoinen historia.

 

Nyt kohteena Winston Churchill, jota tietysti syytetään rasistiksi.

 

 

Toisen maailmansodan jälkeen Churchill kauhistui kuinka Britannia menetti suurvalta-asemansa.

 

Churchill alkoi katumaan, ettei tehnyt rauhaa Saksan kanssa, vaan liittoutui Neuvostoliiton kanssa.

 

 

1950-luvulla Churchill myös kauhistui monikulttuurisuutta ja rajojen avaamista. Hän yritti estää kehitysmaista tulevan massamaahanmuuton siinä kuitenkaan onnistumatta.

 

 

Churchill kuoli 1965 eli sen jälkeen, kun Britanniasta oli tullut pieni, köyhä ja monikulttuurinen maa.

 

Varmasti hän elämänsä viimeisinä vuosina mietti, ettei olisi sittenkään pitänyt tehdä liittoa niiden juutalaismiljonäärien kanssa.

 

 

Ensimmäisen maailmansodan aikana Churchill oli nimittäin hyvin juutalaiskriittinen ja Venäjämyönteinen. Hän aloitti Gallipolin-kampanjan pelastaakseen Tsaarin Venäjän. Sodan jälkeen hän oli hyvin kiukkuinen juutalaisille, jotka olivat kaapanneet vallan sekä Venäjällä että Saksassa.

 

Churchill oli hyvä historiassa, mutta erittäin huono taloustieteessä. Niinpä hänestä tehtiin valtiovarainministeri. Typeryydellään Churchill melkein tuhosi maailmantalouden pitämällä punnan arvon keinotekoisen korkealla. (Samoin tehtiin Suomessa 90-luvun alussa, jotta saatiin talous tuhottua ja Suomi länsiblokin pankkiirien ja sionistien ikeen alle.)

 

Seuranneessa suuressa pörssiromahduksessa Churchill menetti rahansa ja oli menettää kotikartanonsa. Niinpä hän sitten teki diilin juutalaisten kanssa: Maksakaa velkani, niin alan auttamaan juutalaisia, vaikka siinä tuhoutuisi koko Britannia.

 

Churchill sai pidettyä kotikartanonsa, mutta menetti kotimaansa.

 

 

Maailman kallein kartano, Chartwell

 

 

3 thoughts on “BLM vs. Churchill vs. juutalaiset

  1. Patsaita pitää rakentaa oikeille sankareille. Churchill oli psykopaattinen, setelirankainen, peliaddikti, joka juoksi pikkupoikien perässä. Churchillin suvulla oli hyvät välit j-pankkiireihin, jonka jälkeen myös Churchill oli erittäin läheinen j-ihmisten kanssa. Hänelle j-ihmiset ja oma raha olivat paljon tärkeämpiä kuin oma kansa. Vielä kun Yhdysvaltojen rikollinen huume, ase, pedofilia, massamurha jne. pahuuden imperiumi saadaan kaatumaan. Nauran räkäisesti amerikkalaisille joiden imperiumi on jo kaatumassa atomeiksi. Amerikkalaiset ovat rikollisuudestaan hyvin ylpeitä, mutta eivät montaa vuotta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*