Marco de Wit 9 kesäkuun, 2020

 

Monille tavallisille ihmisille maailma on liian monimutkainen paikka.

 

Toisaalta he huomaavat poliisin olevan korruptoitunut ja usein liian kovaotteinen. Toisaalta taas he huomaavat BLM-liikkeen olevan täynnä mellakoitsijoita.

 

He pystyvät päättelemään tästä vain kaksi asiaa:

 

  1. Poliisit ovat pahoja ja BLM hyviä
  2. Poliisit ovat hyviä ja BLM paha

 

Todellisuudessa tilanne on monmutkaisempi. Ensinnäkin monet poliisit ovat hyvin korruptuneita. Koko poliisien ammattiliitto on korruptoitunut eikä pyri kansalaisten parhaaseen, vaan rikastuttamaan itseään.

 

Mielenosoitus murhaajapoliiseja vastaan

 

BLM-liike puolestaan on vieläkin korruptoituneempi ja väkivaltaisempi perustuen valheeseen valkoisten rasismista.

 

BLM-eläimet metsästävät taas valkoisia

 

 

Sekä poliisi että BLM-liike ovat pahoja ja perustuvat itsekkäille valheille. Molemmat pitää uudistaa eli ensinnäkin poliisi pitää hajauttaa paikallistasolle Sveitsin ja Reinikaisen malliin ja toisaalta BLM-liikkeen pitää myöntää, että mustien valtava rikollisuus ei ole valkoisten syy.

 

Tavallisille ihmisille tämä on kuitenkin liian monimutkainen ratkaisu. He haluavat valita puolensa eli olla joko täysin poliisien tai BLM-liikkeen puolella.

 

Useimmiten käy niin, että liberaalit ovat BLM-liikkeen puolella ja konservatiivit poliisin puolella.

 

 

Varsinkin Suomen kansallismieliset ovat usein sokeasti poliisin puolella. Tässä he tekevät suuren virheen, koska jatkuvasti kehittyvät videokamerat tulevat yhä enemmän paljastamaan poliisien väärinkäytöksiä. Tässä muutama esimerkki.

 

 

Konservatiivien mielestä poliisisetä vain hieman kompastuu maassa makaavaan vaaralliseen rikolliseen. Niinpä on selvää, ettei poliisi voi olla vastuussa pienestä kuhmusta.

 

Federal Officers shown kicking handcuffed suspect in the head from PublicFreakout

 

Tässä taas epäilty selvästi pahoinpitelee poliiseja. Niinpä poliisit vain varmistavat, ettei ympärillä ole hänen vaarallisia rikostovereitaan.

 

They secluded him behind a wall and looked around to see if anyone was watching so they can beat him… this is why we protest from PublicFreakout

 

Tässä videossa puolestaan auto ja sen ikkunat olivat selvästi poliisien tiellä.

 

News Chopper Pans Out As Riverside County Sheriff Smashes Parked Car Window For No Reason At Peaceful BLM Protest from PublicFreakout

 

 

2 thoughts on “BLM vs. poliisi. Kumpi oikeassa?

  1. Emme tarvitse BLM-liikettä, emmekä mitään muita rettelötsijöitä jos väestö on geneettisesti samanlainen ja yhtenäinen. Tällöin jonkun BML:n ulinaa ei tarvitse kuunnella ollenkaan. Suomen Poliisi pitää kuitenkin hajoittaa atomeiksi ja alkaa tutkimaan Poliisin valtavia rikoksia, korruptiota, maanpetosta ja pedofiliassa mukanaoloa. Viimeksi Jeffrey Epsteinin aikaan Poliisi ei suostunut tutkimaan Suomen eliittipedofiileja. Poliisi on myös myöntänyt suojelevansa Sauli Niinistön rikosten paljastumista.

  2. Pitää pitää huoli ettei maassa lorvi, notku ja oleskele turhia ihmisiä, niin poliisi ei vahingossa kompastele heihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*