Marco de Wit 9 kesäkuun, 2020

 

 

Miki Sileoni on todennäköisesti kohta vankilassa.

 

Hän nimittäin kehtaa tutkia homoministerin taustaa!

 

Pekka Haavisto nuorena Venäjällä?

 

Sensuroimaton Media: Pekka Haavisto sekaantunut alaikäisiin poikiin?

 

Sileoni on nyt saanut vielä lisää mielenkiintoista tietoa Haavistosta:

Journalistiliiton toimittaja paljastaa tietonsa ulkoministeri Haaviston toimista 90-luvulla Pietarissa joihin kuuluu Suomen konsulaatin varojen käyttöä Haaviston järjestämiin h***bileisiin, SDP:n ja vihreän liiton holtiton (valtion) varojen käyttö sekä valtamedian hiljaisuus Haaviston toimiin liittyen.

 

 

Kuka on Kosti Heiskanen ja miten hän tapasi 90-luvulla ympäristöministerinä toimineen Pekka Haaviston? Kenen vastuulla oli Haaviston suojelu? Tuossa videossa luen fb -päivityksen asiaan liittyen https://youtu.be/K4PPzyXEXP8

 

 

Lue lisää:

HeikkiUutiset: Onko Pekka Haavisto Venäjän homoloukussa?

6 thoughts on “Sensuroimaton Media: Pekka Haavisto paljastettu

  1. Lol. Pikkupuolue RKP:n poliitikot ovat usein helposti johdettavissa olevia lantsareita, samalla tavalla kuin persut ja korruptoitineisuusaste on summa summarum luultavasti aika sama kuin persuissa ketkä kyllä osaavat yhtä hyvin perseillä.
   Toki RKP:n kermaeliittiä tukee (heitä valikoiva) rahaeliitti ja kiitollisuuden velat tai tulevaisuuden palkkiotuolit sen mukaisia.
   Kuitenkin, sellaiset epäilykset tai väitteet että RKP:läiset olisivat kansainvälisen tai amerikkalaisen ************ kaltaisia kulissien nukkemestareita tai suoraan nukkemestareiden ohjauksessa on perusteetonta ja naurettavan lapsellista arvailua. Mikseivät vain voi olla normipoliitikoita, eli narsismiin taipuvaisia, kunnianhimoisia omanedun tavottelijoita kellä ei ole hajuakaan omasta indoktrinaatiostaan, tyhjäpäisyydestään ja kuvittelevat seurapiiriensä ja rahamiesten tuen syyksi sen, että ovat niin lahjakkaita ja viisaita?
   x’D

   Se varjokerho toimii yli puoluerajojen ja pyrkii sitouttamaan ja diilaamaan jokaisen puoluejohdon lokeroissa/loosissa.

 1. Homoileehan Haavisto vieläkin Suomessa ****** ******. Käy myös tämän tästä Afrikassa hinkkaamassa tummempaa hipiää, ja valtio maksaa.

 2. Mikin pitäisi kertoa citygreenzien historiasta…. Se on kommunistinen Liike, ja sellaiseksi perustettu. Luonnon kanssa Ei mitään tekemist

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*