Marco de Wit 9 kesäkuun, 2020

 

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti kertoi valkoisista, jotka pyytävät polvillaan mustilta anteeksi etuoikeuksiaan.

 

Blondi polvillaan pyytämässä anteeksi valkoista etuoikeuttaan

 

Poliisit pistivät kuitenkin vielä paremmaksi – tai siis pahemmaksi – ja alkoivat matelemaan BLM-mellakoitsijoiden edessä.

 

Päivän video: Poliisi rähmällään

 

Monet ennustivat mustien seuraavaksi vaativan, että heidän saappaitaan nuollaan.

 

Ei siinä kauaa kestänyt!

 

 

Ehkä kyse on vain valkoisista äärisuvakeista. Eihän poliisi tekisi mitään tuollaista. Eihän?

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Päivän video: Valkoiset suutelevat mustien saappaita

 1. Voisihan tuo vihervassarivaltakunta luovuttaa vallan kokonaan näille neekereille, katsotaan sitten mitä seuraa. Meneeköhän sivistys ja tekniikka ja talous vihdoinkin nousuun? Nostetaan neekerit jumaliksi, suvakkien märkä uni toteutuisi.

 2. Huom. Tuossa ylemmässä videossa (katsokaa banderollia!) olevat negroidit kuuluvat Isupk:iin joka on uskonnollinen hörhöjärjestö (ei siis BLM tyyppejä) ketkä, askenaasien tai kasaarien lailla luulevat olevansa ”ne aidot oikeat juutalaiset” ja ”Jumalan valittu kansa” joka jonain herran päivänä tulee hallitsemaan maailmaa. Heidän johtajansa tuomitsee väkivaltaa mutta kaikenlaistahan sattuu…
  Tämä saappaiden nuoleskeluun kehottaminen on heidän näkökulmastaan varmaan joku uskonnollinen rituaali millä fyysisesti ja etenkin henkisesti nuoleskelevat gentiilit (kuten persut omille valituille hattuherroilleen)
  saavat lunastettua siunaukset Jumalalta tjms.
  Käykää katsomassa.
  https://isupk.com/the-groups-who-love-to-hate/

 3. Miksi eivät j-ihmiset suutele mustien saappaita? Eivät valkoiset omistaneet edes orjia. Valkoiset elättivät itse itsensä.

 4. Kukaan muu kuin valkoinen ei halveksuttavasti alistu ja nuole toisen paskaisia saappaita… ja pyydä anteeksi olemassaoloaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*