Free speech 10 kesäkuun, 2020

 

Suomessakin ”sateenkaaripoliisit” ovat järjestäytyneet. Nyt he haluavat päästä marssimaan käsi kädessä viattomien lasten ja sairaiden sadomasokistien kanssa.

 

Pitäähän poliisisetien opettaa pikkupoikiakin suvaitsevaisuuteen.

 

Sateenkaaripoliisit järjestäytyneet pridepervoilemaan?

 

Lukija lähetti videon Tuhkolman pridemarssilta, jossa homopoliisit ovat innokkaasti prideilemässä veronmaksajien rahoilla. Onneksi eivät sentään vielä kehdanneet ottaa omia lapsiaan mukaan.

 

Tämä homopoliisi tanssii oikein himona mustan miehen kanssa.

 

 

Mahtaako ylikomisario Jari Tapostakin himottaa?

 

 

 

Lue lisää:

Poliittinen poliisi aloitti esitutkinnan, kun Päivi Räsänen epäili pridettäjiä syntisiksi!

 

 

3 thoughts on “Sateenkaaripoliiseja himottaa

  1. Poliisi tietää, että olisi mustaa patukkaa tarjolla. Häpeällistä. Suomen Poliisi tekee kohta aivan samaa ja juoksee kiljuen matuja karkuun.

  2. Hmmm… jossain vaiheessahan Suomessakin homous luokiteltiin vielä sairaudeksi. Ja kun sitä vertaa luonnon lisääntymispolitiikkaan niin ******** ** **. Lajin edustaja toimii luonnonlakien vastaisesti ja siksi ei voi lisäntyä. Näitä geenivirheitä on ihmisissä noin 7% kokonaisväestöstä. Ja on siksi hyvä että ne eivät lisäänny, koska lisääntyessään ne rapauttaisivat evoluution aiheuttaman kehityksen.

    Oli sitten poliisi tai ei. Mutta ************* tuo homous pitäisi jälleen saattaa lääkäreiden diagnostiikassa. Ihan samalla tavalla kuin ”syömishäiriö” ja monet muut joille on keksitty kivempi nimi. Syömishäiriö on mielisairaus jossa ihminen ei hahmota omaa elimistöään realistisesti. Tai on päättänyt vähentää ravinnon määrää jotta hän saisi humiota tai jäisi huomiotta. Näissäkin tapauksissa luonnonvalinta olisi paras.

Comments are closed.