Free speech 10 kesäkuun, 2020

 

Suomen Maaseudun Puolue ja siitä kasvanut Perussuomalainen puolue edusti aiemmin perhearvoja korostavaa arvokonservatismia.

 

Vaikka Soini petti puolueensa ja maansa maahanmuuttopolitiikassa, niin yhdessä asiassa hän ei koskaan pettänyt: Nimittäin perhearvoissa ja arvokonservatismissa.

 

 

Niinpä Halla-aho päätti liittoutua puolueen liberaalisiiven kanssa Soinia vastaan. Saamalla sekä etnonationalistien että arvoliberaalien äänet Halla-aho nousi puheenjohtajaksi.

 

Monet ajattelivat Halla-ahon dumppaavan arvoliberaalit heti puheenjohtajaksi päästyään. Kävikin päinvastoin ja ovea näytettiin avoimille etnonationalisteille.

 

Jos sanoit, etteivät somalit ole suomalaisia – tai mikä pahempaa – Suomi kuuluu kantasuomalaisille, niin sinut erotettiin. Jos taas syytit etnonationalisteja ihmisvihaajiksi, niin pääsit varapuheenjohtajaksi. Lisäpisteitä tuli vielä mahdollisimman räikeästä homostelusta neekerin kanssa.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Halla-aho ei tehnyt liittoa pelkästään Sebastian Tynkkysen kanssa, vaan yritti saada kansanedustajaksi myös Jukka Hankamäen.

 

Siis siitä huolimatta, että Hankamäki on jopa vieläkin äärimmäisemmän homosaation kannattaja kuin Tynkkynen. Hankamäki pitää homoja ”rationaalisempina” kuin heteroja. Hän myös sanoo tämän täysin avoimesti vanhassa homofanattisessa kirjassaan Enkelirakkaus: Filosofia ja uskonto homoseksuaalisuutena sivulla 477:

 

Kuvassa linkki Enkelirakkaus-kirjaan

 

 

Laiton Lehti on julkaissut ja viitannut useisiin tutkimuksiin, jotka kertovat suurista sukupuolten, kansojen, rotujen, sosiaaliluokkien sekä homojen ja heterojen välisistä eroista. Samalla se on aina korostanut kyseessä olevan keskiarvot. Hankamäki vetää kuitenkin kaikki mutkat täysin suoriksi.

 

Miksikö? Koska hän on selvästi homofanaatikko. Hän jopa käyttää termiä heteroseksistinen!

 

Niinpä ei ole ihme, että Hankamäen mukaan myös homosaatiosta puhuminen on pelkkää harhaa. Niin myös perustuslaillisten kansalaisoikeuksien heikentämisen takia kehittyvä poliisivaltio.

 

Eikä hän ujostellut kertoa tätä kaikkea Laittoman Lehden päätoimittajalle Marco de Witille. (Jutun video ei toimi, koska Youtube sensuroi koko kanavan homo- ja islamofobisena. Jos sinulla on kyseinen video tallessa, niin kirjoita osoitteeseen [email protected] )

 

Persujen Jukka Hankamäki: Homosaatio on harhaa

 

Jos jotain voidaan Hankamäestä sanoa, niin on hän ainakin suorapuheinen. Sitäkin ihmeellisempää on, että persut ovat julkaisseet hänen uusimman 420-sivuisen Totuus kiihottaa -kirjansa. Ehkä persut eivät jaksaneet lukea sitä ennen julkaisua.

 

Hankamäki ei nimittäin taaskaan piilottele homofanatismiaan, joka paistaa läpi erityisesti naisiin liittyvissä asioissa. Hän on oikeasti naisvihaaja. Esimerkiksi sivulla 256 Hankamäki kirjoittaa:

 

Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista, sillä väkisinmakauksen käsitteen rakenteesta johtuen koko ilmiö on mahdollinen vain kieltäymyksen ja seksuaalisuuden pois pidättämisen kautta.

 

Sinänsä Hankamäen naisviha ei ole yllättävää, koska jotkut homot oikeasti inhoavat ja jopa vihaavat naisia. Yllättävää on, että persuissa ei tästä välitetä varsinkin, kun Hankamäen naisviha ja homofanatismi on ollut vuosien ajan julkista tietoa.

 

Siis etnonationalisteille ja perhearvojen kannattajille näytetään helposti ovea samalla kun äärihomot saavat rellestää puolueessa ihan vapaasti. Ja vieläpä julkaista homokirjansa veronmaksajien rahoilla!

 

 

Halla-aho tietysti luuli omaavansa nerokkaan strategian. Liittoudutaan homojen kanssa, niin kukaan ei uskalla kritisoida persuja!

 

Suvakkiaalto etenee kuitenkin nopeammin kuin Halla-aho osasi aavistaa. Nykyään homotkin ovat ihan rasisteja, kun kehtaavat jarrutella feminismiä ja transusaatiota.

 

 

Lisäksi Halla-aho aliarvioi homon röyhkeyden. Hankamäki tuskin oli varoittanut kirjansa naisiin liittyvistä kohdista. Niinpä Halla-aho sitten pahaa arvaamatta saapui promoamaan kirjaa seisoen virnistelevän Hankamäen vieressä.

 

 

Näin kirja sai puoluejohdon siunauksen ja vihdoinkin media suostui puhumaan Hankamäestä. Se oli varmaan tarkoituskin. Siis Hankamäen.

 

 

Nyt Hankamäen kirjasta on noussut valtava kohu varsinkin, kun keskustalainen tiede- ja kulttuuriministeri harkitsee kirjan julkaisseen persujen Suomen Perusta -ajatuspajan saaman apurahoituksen takaisinperintää.

 

Takaisinperintä olisi huutava vääryys. Jos persut haluavat julkaista äärimmäistä homopropagandaa, niin heillä on siihen täysi oikeus. Sitä paitsi näin kansalaiset paremmin ymmärtävät kuinka kauas perhearvoista ja arvonkonservatismista persut ovat ajautuneet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Halla-ahon homolemmikki Jukka Hankamäki puri isäntäänsä

 1. Hankis Ei ole ongelma kenellakaan muulle, mutta homoja kirsitillissosiaalisessa puolueessa, onhan se erikoista. Sananvapaus tulee olla, ja rohkeus sanoa. Pisteet siitä Hankikselle. Miinukset mEztarille joka taas harjaa.

  Persut hajoaa, ja puolueen hajoittaja on Mr Halla-aho ja puolueen johdossa olevat nationalismia vastustavat persoonat. Hyvä niin – monella aukee silmät

 2. Mitä voit odottaa vähä-älyisiltä, henkisesti hyvin epätasapainoisilta persuilta? Vaikka homot ovat keskimäärin epätasapainoisempia kuin heterot, mm. Hankamäki on kuitenkin homorummutuksesta huolimatta paljon useampia persuja älykkäämpi. Tyhmiä persuja on hyvin helppo vedättää. He jopa uskovat sokeasti Jussi Halla-ahoa, sekä pitää tätä Mestarina joka on aina oikeassa, vaikka hän osaa hädin tuskin edes laskea!

 3. https://www.lyricsmode.com/lyrics/e/ensiferum/tumman_virran_taa_lyrics.html
  🎵🐚
  Yllä harmaan korven korpit laulaa, Hurme tämän kansan roudan sulattaa, Katso kuinka hohkaa kansi taivaan, Kutsuu se meitä tumman virran taa,
  Heikot vaipuu kuohuun sysimustaan, Sankarit kun astuu joen rantaan, Halki Iäisyyden laulu raikaa, Kutsuu se veljiä tumman virran taa.
  🐚
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Waterhouse_Hylas_and_the_Nymphs_Manchester_Art_Gallery_1896.15.jpg

 4. Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista, Hankamäki on oikeassa. Suomen oikeuslaitos tuomitsee suuren osan raiskauksista uhrin kertomuksen perusteella. Yritys on rangaistava, joku on siitäkin saanut tuomion. Raiskauksen yritys on kuin suoraan orwellin dystopiasta. Riittää että käy naiseen käsiksi, niin voidaan tuomita raiskauksen yrityksenä.

 5. ”Halla-aho on huijari”

  -Ilja Janitskin- (RIP)

  Hän tiesi mistä puhui. Nyt luulisi jo hidasjärkisimpienkin ymmärtävän mikä huru-ukkeli perseenmyyjä persujen ”mestari” oikeasti on.

  Hankamäki on AINOA homo maailmassa jota itse ”arvostan” edes hieman. Perussionisteille suora puhe on myrkkyä koska sehän saattaa vaarantaa ansioitta saavutetut #hillotolpat!!!

  Voi helvetin perkele mitä nilkkejä koko peräreikäpuolue täynnä!

 6. Luonto on jälleen osoittanut suuruutensa. Sillä luonnossakin heimo- ja lajitoverit vetävät toisiaan puoleensa. Rikkaruohot lopulta tukahduttavat toinen toisensa ja raadonsyöjät ennenpitkää erehtyvät syömään lajitoverinsa. Kuinka suuri ja mittaamaton Luonto onkaan, ja kuinka ihmeellinen onkaan todellisen Mestarin suuri suunnitelma ja kädenjälki. Ruohonkorsikaan ei taitu jalkojemme alla ilman, että hän sitä huomaisi. Jumala lopulta niittää, mitä ihminen kylvää, ja maamies saa ansion oman kylvönsä tuottaman sadon mukaan.
  Vilja on nyt kypsää. Elämme sadonkorjuun aikaa.

 7. Jos joku muslimi olisi kirjottanu tommosen kirjan niin persuilijat olisi aivan pöyristyneitä sen sisällöstä, mutta punaviherkokoomukset ja media olisi vain hieman vaivaantuneita

 8. Lähes komppaan ”huijari”-karakterisointia. Halla-aho on tällä hetkellä Suomen poliittisen kentän ylivoimaisesti suurin floppi. Mutta Persut eivät ole vielä tajunneet tätä.

Comments are closed.