Marco de Wit 10 kesäkuun, 2020

 

Laittoman Lehden ylivoimaisesti luetuin ja maailmalla kuuluisin juttu käsittelee Epsteinia. Se julkaistiin myös vaihtoehtomedian päämajassa Unz.comissa, kuten myös hieman radikaalimpi pedofiliaa ja Israelia käsittelevä jatko-osa. Kolmatta osaa Unz.com ei kuitenkaan julkaissut, koska nähtävästi se oli Unzillekin hieman liikaa.

 

Epstein pedoscandal Mossad-timeline

 

Epstein-juttu on jatkuvasti spammiatakin kohteena. Jostain syystä muut jutut eivät ole, mutta se todennäköisesti johtuu juttujen suomenkielisyydestä.

Spammien määrä näkyy punaisessa kuplassa eli 2162 kappaletta. Numero 4 tarkoittaa, että kommentteja on neljä. Unz.comissa julkaistussa versiossa niitä on satoja.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Spammiatakki Laittoman Lehden Epstein-juttua vastaan

  1. Pedofiilipalvelu Mossad tai lapsien seksikauppapalvelu CIA ovat atakin takana? Molemmat ovat tunnettuja pedofiliasta ja seksiorjista, kuten myös MI6. Varsinkin Mossad on valmia kaikkein likaisimpiin keinoihin, jos se vain edistää Israelin etuja. Heitä ei lasten ja naisten hyväksikäyttö, massamurhat, terrori-iskut jne. huoleta.

  2. Tarvitaan lisää aitoradikaaleja medioita, joissa tuodaan totuus esille. Aina alkaa suvakit sössöttämään kun aletaan puhumaan sionisteista ja Israelista.

  3. Nopea kuolema on lastenraiskaajalle liian kevyt rangaistus. Pedofilit on laitettava kärsimään pitkäkestoista kipua ennen teloittamista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*