5 thoughts on “Päivän kuva: Valkoinen etuoikeus

 1. Rasistisille mellakoijille ei lopulta ollu niin tärkeetä vastustaa näitä poliisin kuristusotteita vaan luoda tapahtuneen varjolla rotusotaa kaikkia valkoisia kohtaan kun kyse on kuitenkin mustien valtaa ajavista. Se on ihan sama lopuksi kuka on tehnyt mustalle jotain kunhan tekijä on valkoinen mielellään (mielellään kuitenkin poliisi että voi syyttää valtarakenteita) ja uhri musta.

 2. Kaikki mitä ilmaiset tullaan käyttämään sinua vastaan. Ovesi aukeaa sirukorttitodennuksella. Sirukorttitodennus on kellokorttisi työpaikalla. Kivijalkakaupan ovi aukeaa sirukorttitodennuksella. Ilman sirukorttitodennusta et tule edes tuhkatuksi.
  💻🖥️
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Henkil%C3%B6kortti.jpg
  💻🖥️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Teknokratia
  💻🖥️
  ”Teknokraattisessa yhteiskunnassa valtaa käyttävät asiantuntijat.”
  😈
  https://www.churchofsatan.com/

 3. Mitä maailma menetti George Floydissa, Rodney Kingissä ja muissa kriminaaleissa? Ei ketään kiinnosta. Poliisi luultavasti pelasti jälleen samalla jonkun raskaana olevan naisen jota George Floyd olisi jälleen uhannut aseella. Suomeen tarvitaan leirit ja massapalautukset, niin Suomen rassismi loppuu itsestään. On todella törkeää tulla tänne ja alkaa vielä osoittamaan mieltä ja vaatimaan vielä lisää. Ulos maasta vain vinkuintiaanit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*