Marco de Wit 12 kesäkuun, 2020

 

Survey USA kertoo Amerikanlaajuisen kyselyn tulokset. Alla olevassa kaaviossa näkyy ketkä tukevat Black Lives Matter (BLM) -liikettä. Ei ole varmaankaan yllätys, että sitä tukevat eniten mustat ja demokraatit. Republikaanit puolestaan ovat sitä vastaan.

 

Yllättävää sen sijaan on, että lähes puolet naisista tukee liikettä samalla kun miehistä vain noin joka kymmenes. Tämä on todella valtava ero!

 

Käytännössä BLM-liikkeen suosio on naisten ansiota.

 

Tämä on todella hyvä todiste siitä kuinka noin puolet naisista on aivokääpiön tasolla. Nähtävästi he kiihottuvat mustista mellakoitsijoista, jotka jonain päivänä tulevat heidät raiskaamaan.

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “BLM-liikkeen suosion salaisuus: Kiimaiset naiset

 1. Republikaanit tai ainakin niiden äänestäjät sentään vielä pitävät valkoisten puolia. USA:ssa tuskin löytyy yhtään homoa republikaanipoliitikkoa jolla olisia musta poikaystävä. Se on Suomen ja persujen yksinoikeus.

 2. Haaveilevatko BLM-tukijat raiskatuksi joutumisesta ja hakeutuvat seuraan jossa heidät raiskattaisiin kaikkein todennäköisimmin, vai onko kyse pelkästä jälkeenjäämisestä?

 3. Evoluutio on tosiaan kehittänyt eri ominaisuudet sukupuolille eri tarkoitustehtävää varten jotta kaikki hyötyisivät maksimaalisesti.

  Evoluutio ei kuitenkaan ollut ehtinyt kehittää molemmille tarpeeksi ymmärrystä omista ja toisen roolista, niiden hyödyllisyydestä, eikä ole ehtinyt kehittää tarpeeksi luontaisia psyykkisiä kykyjä itsetutkiskeluun kun ilmeisesti selviytyminen on vienyt suurimman ajan.

  Mikä hyötyä on miesten suuremmista aivoista?
  Nykynarratiivin mukaan ei mitään, vaikka Bellin käyrä osoittaa että neroja on enemmän miesten keskuudessa. Nämä asiat ja hormonit ohjaavat ihmisten ajattelukykyä ja elämää.
  Frank Zappakin oli huomannut eroja:
  https://m.youtube.com/watch?v=n5WEU30Iods&t=3m04s
  Hän puhuu ylipäätään villityksistä, populaari-ilmiöistä = laumamielisyyksistä. Niiden polttoainehan ovat tunteet.
  Ei voi muuta kuin yhtyä.

  1. Frank puhui siitä, kuinka ylivoimainen osa kansaa, miehet ja naiset ovat hyvin yksinkertaisia, mutta varmasti oli tietoinen siitä ilmeisestä että naiset, evolutionaarisista syistä ovat sovinnollisia, pelokkaita, alistuvia auktoriteeteille (sukupuolesta riippumatta) ja siksi myös enemmän konformistisia, ryhmäkeskeisiä.
   https://mobile.twitter.com/SwanOfTuonela/status/1271179356262596608
   Silti hän ajatteli sukupuolten edustajista yksilökeskeisesti.

  2. Naisilla on osoitettu olevan huomattavasti heikompi poliittinen tietämys kuin miehillä.
   Ilmeisesti tutkimus on ärsyttänyt feministit sillä linkit tutkimukseen ovat kuolleet eli varmaan piilotettu hankalasti saataville.
   Tässä kuitenkin jutut
   https://www.usnews.com/news/articles/2013/07/02/study-wide-political-knowledge-gap-exists-between-men-and-women

   https://www.politics.co.uk/opinion-formers/economic-social-research-council-esrc/article/esrc-women-worldwide-know-less-about-politics-than-men

   Juttumatskuksi LL:een!

   1. Naisten keskuudessa on myös kovat sosiaaliset paineet. Itse olen saanut paskaa niskaan kertoessani olevani roturealisti ja arvokonservatiivi, ja kauhistelu alkoi siitä, että miksi minunlainen aspergeriksi diagnosoitu haluaa kannattaa aatetta, jossa minunlaisia pidetään valkoisen rodun heikentäjinä.

    Just joo, kovin minusta on pidetty ja yksikin etnonationalisti sanoi mielellään juttelevansa minunlaisen asperger-ihmisen kanssa, koska asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä eikä mutu-tuntumalla. Realismi ja rationalismi ovat syitä, miksi koen nämä omiksi aatteiksi verrattuna vihervasemmistolaisuuteen. En jaksaisi sekuntiakaan missään unelmahötössä elää.

 4. Ei mitään aasialaisia naisia, vaan kunnon rotunaisia lisää, itänaapureista arjalaisia rotunaisia Suomeen mitä siellä vielä on jonkin verran. Sinisilmäisiä blondeja tai saa niillä olla vihreät tai harmaatkin silmät, kuten suomalaisilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*