Free speech 12 kesäkuun, 2020

 

Eilen persuhomo Jukka Hankamäki yllätti koko Suomen avoimen naisvihamielisellä kirjallaan.

 

Vielä yllättävämpää oli, että edes tyhmien puolueen ”älymystö” eli Matias Turkkila ja Marko Hamilo eivät olleet jaksaneet lukea kirjaa etukäteen, vaikka sen kustansi heidän johtama persujen ajatuspaja Suomen Perusta.

 

Laiton Lehti kirjoitti asiasta jutun.

 

Halla-ahon homolemmikki Jukka Hankamäki puri isäntäänsä

 

Jutussa oli linkki vanhempaan eduskuntavaalien aikaiseen juttuun, jossa oli Hankamäen haastattelu. Tai siis olisi ollut, ellei Youtube olisi poistanut koko kanavaa.

 

Nyt sensuroitu video on löytynyt.

 

Hankamäki avoimesti kertoo, että Halla-aho ja suuri osa persuisa ei vastusta edes homoadoptiota, jossa lapselta riistetään isä tai äiti.

 

Hankamäen mukaan homosaatioon myös kuuluva homorummutus eli Ylen ja valtamedian jatkuva homoproganda on myöskin vain harhaa.

 

 

 

Lue lisää kuinka poliisissakaan ei ole mitään homosaatiota käynnissä.

 

Sateenkaaripoliisit järjestäytyneet pridepervoilemaan?

 

Homosaatio avasi ovet myös transusaatiolle.

 

Koulukirja: Mieskin voi synnyttää

 

3 thoughts on “Persujen Jukka Hankamäki: Homosaatio on harhaa

 1. #persutmyyperseatään

  -Mestari Pedersen vedättää itselleen ja hännystelijöilleen valtavat etuudet puhumalla paskaa aidosti huolissaan oleville (tosin aivan liian hyväuskoisille) kannattajilleen. SE ON HELVETILLINEN VÄÄRYYS ja ÄÄRIMMÄISEN TUHOISAA maamme tulevaisuudelle.

  Halla-ahon henkilökultti perustuu 100% huijaukseen joka on vihdoinkin paljastumassa ns.”suurelle massalle”. Totuushan on ettei kyseinen huru-ukko ole saanut ensimmäistäkään merkittävää, suomalaisten kannalta positiivista asia läpi koko urallaan. Ei yhdenyhtäkään!

 2. Onneksi suomen kansa on sen verran järkevää – Marcon mielestä aivopestyä ja mädätettyä – että Hankamäen & co kirjoitukset voidaan tunkea sinne minne iso pallo ei paista.

  Ja toivottavasti opetusministeriö vaatii takaisin ne palkkatuki-rahat mitä tuohon kirjoitelmaan käytettiin.

  1. Mestari Pedersenin persuvedätys paljastui koko härskiydessään ja sekös leppäsen juhaa kiukuttaa! 😂 Onko kenties henkilökohtainen valeopposition #hillotolppa vaarassa vai ihanko vaan muuten vingut kun totuus perseenmyyjistä nousee massojen tietoisuuten?

   Jo nimittäin oli aikakin! 👍

Comments are closed.