5 thoughts on “Kiimaiset naiset Vaasan BLM-mielenosoituksessa

    1. Neekerit. Noille ei kelpaa valkoinen mies eikä se vielä siihen lopu vaan heillä on pakkomielteenään nöyryyttää ja solvata valkoista miestä. Sitä ihmettelen että mitä vittua nuo lehmät vieläkin Suomessa toimittavat?

      1. Yleensä kaikkein yksinkertaisin tai huonon itsetunnon omaava tyytyy mustaan tai arabiin. Joskus huonoa itsetuntoa ja pessimismiä potevana ajattelin sen olevan kohtaloni, kun burgerinaiseksi minut luotiin. Onneksi en koskaan ole päätynyt parisuhteeseen neekerin kanssa. Mieluummin sitten elän yksin.

      2. Ei niille kelpaakkaan kuin neekerit, sillä ovatpa sen näköisiä ja tapaisia naisia, ettei pahempia enää löydy. Hyi helvata!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*