Marco de Wit 14 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedian ja poliisin tukemat BLM-mielenosoittajat kommunikoivat rasistisen mellakkapoliisin kanssa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Päivän video: BLM vs. Ranskan poliisi

  1. Videolla esitetään hyvin rasistisesti, että mustat aiheuttaisivat väkivaltaisia mellakoita ja ongelmia. Tämä ei mitenkään pidä paikkaansa. Katsokaa vaikka Yhdysvaltojen Detroitiin, muualle eurooppaan ja afrikkaan. Mustat ovat uskomattomia astrofyysikoita ja raketti-insinöörejä, jotka ovat valkoisia tuhansia vuosia edellä. Mustat ovat keksineet jopa kumiveneen ja mitä uskomattomampia liikkumistapoja. Mitä valkoiset ovat muka keksineet? Aivan, eivät mitään. Pelkkää kateellisten panettelua valovuosia edelläolevia mustia kohtaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*