Marco de Wit 15 kesäkuun, 2020

 

 

SDP:n helsinkiläinen muslimikaupunginvaltuutettu syyllistyy selvään Tynkkysen ja tämän neekeripoikaystävän herjaamiseen.

 

Alla kuvakaappaus, koska Husu luultavasti tulee poistamaan twiitin.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

 

Persujen logon teksti on siis muokattu peräsuol-muotoon, jolla tietysti viitataan ainakin näiden kahden persuhomon peräsuoliin.

 

Jos joku persu olisi tehnyt tuollaisen herjan viittaamalla Husuun tai johonkin muuhun demarineekeriin, niin koko valtamedia ja poliisi olisivat hätätilassa. Valtakunnansyyttäjä taatusti nostaisi syytteen. Helsingin kaupunki puolestaan tekisi jonkun julkilausuman, jossa painostettaisiin herjaajaa eroamaan kaupunginvaltuustosta.

 

Mustan muslimin tekemät herjat ovat kuitenkin sitä parempaa herjaa.

 

Helsingin viherpoliisit eivät taatusti tee rikosilmoitusta ja valtakunnansyyttäjä ei reagoi millään tavalla.

 

 

 

Myös persujen puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti osaa keskusteluun. Hän ei kritisoi pelkästään herjaajia, vaan myös herjatviittiä likettäneitä.

 

Halla-aho kuitenkin syyllistyy itsekin herjaamiseen. Hän leimaa twiitin tykkääjiksi kaikki etnonationalistit, vaikka vain muutama etnonationalisti näyttää tykänneen twiitistä.

 

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Husuilua

 

 

 

3 thoughts on “Husu levittää persuhomoista peräsuoliherjaa

 1. Perussuomalaiset ovat nykyisin kulttuurimarxismia levittävä globalistipuolue, joka ajaa yksityisten keskuspankkiirien, Naton, Yhdysvaltojen ja Israelin jne. etuja ja ajaa massamaahanmuuttoa. Älä äänestä huijareita.

 2. On mahdollista, että tämä muslimineekeri on syyntakeeton.
  Aikoinaan emeritusprofessori Tatu Vanhanen kertoi totuuden somaleista ja tässä yhteydessä tuli ilmi somalien hyvin rajattu henkinen kapasiteetti.

  Annetaan Husulle anteeksi. Ei Husu ole syyllinen heikkoon perimäänsä.
  Husu on uhri!

 3. Husu kyselee tällä kertaa asiasta josta olen itsekkin perseenmyyjiltä yrittänyt kaivaa vastausta -sitä kuitenkaan saamatta.

  Halla-aho jatkaa normi ulinaansa kun ei muuhun kykene.

  Valekansallismielisyyden paljastuminen suurille massoille on vihdoinkin tapahtunut! -ja se on pelkästään hyvä asia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*