Marco de Wit 15 kesäkuun, 2020

 

 

 

 

Kuusamossa ei taatusti ole paljon suvakkeja.

 

Onko siis joku Antifa-raukka hiippaillut Kuusamoon asti tuhotakseen muistomerki?

 

Vai onko asialla ollut joku paikallinen kommunisti?

 

 

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

 

2 thoughts on “Kaatuneitten saksalaisten sotilaiden muistomerkki töhritty

  1. Jos eivät Poliisi ja Puolustusvoimat pysty suojelemaan muistomerkkejä, niin kansalaisten täytyy ruveta suojaamaan niitä ja omaa kansaansa. Suvakkipoliisit ovat jo muutenkin pettämässä oman kansansa tulevassa globalistien järjestämässä rotusodassa ja kansanmurhassa.

  2. Paikallisten valkoisten pitää alkaa kansallispidättämään rikollisia partisaaneja. Poliisi ja Puolustusvoimat tulevat lopulta pettämään oman kansansa ja menevät vihollisen puolelle omaa kansaansa vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*