Marco de Wit 15 kesäkuun, 2020

 

Yle on taas pannut paremmaksi – tai siis pahemmaksi.

 

Nyt Yle on löytänyt vielä tavallistakin äärimmäisemmän suvakkitutkijan Aura Kostiaisen, joka häpeilemättä pistää kaikki Amerikan mellakat poliisin syyksi: ”Poliisi on osa rakenteellista rasismia mitä Yhdysvalloissa on”.

 

Kuvassa linkki juttuun ja haastatteluun

 

 

Kostiainen väittää myös, että Suomessa ”äärioikeisto” turhaan syyttää poliisia politisoitumisesta. Hän jopa kritisoitsee Suomi Ensin -leiriä, jossa tuomittiin Taposen ja muiden politisoituneiden poliisien laittomia tukeva toiminta.

 

Taponenkin on nyt osallistunut keskusteluun ja vieläpä rehellisellä tavalla. Yllättäen hän ylpeästi myöntää olevansa poliittinen poliisi!

 

 

 

Lue lisää:

Päätoimittaja taas poliisikuulusteluihin. Arvaa miksi

9 thoughts on “Jari Taponen ylpeänä myöntää olevansa poliittinen poliisi

 1. Moni rikoksia kuten kansanmurhaan ja maanpetoksiin, sekä korruptioon osallistunut poliisi tullaan tuomitsemaan erittäin ankariin tuomioihin kansantuomioistuimessa.

 2. Kansan keskuudessa tämä on tiedetty jo vuosia. Mutta kuuluuko kansalaisten erehdyttäminen poliisin virkatehtäviin? Tästä Taponen on kuuluisa!

  Eiköhän olisi kaikkien etujen mukaista, että Taponen irtisanoutuu virastansa ja hakeutuu omalle alalle, eli homodiskoon tyydyttämään asiakkaita!

 3. Yhdysvalloissa on sellaisia työlaitoksia, joihin väkipakolla viedään ihmisiä tekemään työtä 25 sentin tuntipalkalla. Jos joku kieltäytyy työstä, hänet lukitaan eristysselliin.
  – Nämä valtion vangitsemat ihmiset ovat lähes kaikki mustia.

  Myös valkoiselle työvoimalle on kysyntää:
  Suuryhtiöt ja puolustusvoimat tilaavat erikoisosaajia palvelukseensa. Kuhunkin tarkoitukseen sopivia henkilöitä poliisi sitten helposti löytää omien ja hallintoalamaisten pitämien rekistereiden avulla, vangitsee heidät ja vie työlaitokseen.

  https://www.globalresearch.ca/the-prison-industry-in-the-united-states-big-business-or-a-new-form-of-slavery/8289

  1. Kiinassa toisinajattelija joka leimattiin terroristiksi kuoli vankilassa katsoessaan televisiota. 📺 ”the authorities removed his brain and heart and wrote, simply, “died suddenly” on the report.”
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   https://youtu.be/OiCDjDe830Y?t=65
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   Helsingin Itäkeskuksen terroristeihin liittyvä haastattelu josta ääni paikoin vaimennettu totuuden peittämiseksi.
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Hussein_al-Taee
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   ”Hussein al-Taee (arab. حسين الطائي‎, Ḥusayn aṭ-Ṭā’ī; s. 19. toukokuuta 1983 Bagdad on suomenirakilainen poliitikko. Hänet tunnetaan synnyinmaassaan myös virallisesti sukunimellä Abu Gulal. Al-Taee on ollut SDP:n kansanedustajana vuodesta 2019 lähtien. Hänet valittiin Uudenmaan vaalipiiristä.”
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   https://www.anteryasa.fi/hussein-al-taee-ryysyista-rikkauksiin-ja-politiikan-huipulle/
   🇮🇶 🇫🇮 📢 💣
   ”Tavalliselle suomalaiselle äänestäjälle mediassa annettu kuva “pakolaispojasta ja rauhanneuvottelijasta” eivät täsmää siihen realitettiin, että Hussein al-Taee on hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisesta suvusta ja siten päätynyt mukaan politiikkaan.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*