5 thoughts on “Antifa-valtiossa kuristettiin kristittyä saarnaajaa

  1. Kommunistit ovat aina heti ensimmäisenä lahdanneet kristityt ja erityisesti papit, sekä sulkeneet kirkot. Suuren rahan globalistit ovat hekin kristinuskoa ja normaaleja ihmisiä vihaavia satanisteja.

  2. Antifa-terroristivaltion ympärille, sekä Uudenmaan ympärille pitää rakentaa suuret muurit ja pitää huolta etteivät myrkylliset mutanttinoidat siirry normaalien, terveiden ihmisten sekaan levittämään kommunismia ja satanismia.

  3. Kommunistit ovat aina lahdanneet ensimmäisenä kristityt. J-ihmisen Karl Marxin mukaan uskonto on ihmisen oopiumia. Se valaa ihmiseen arvot, sekä saa hänet uskomaan tulevaan, sietämään valtavaa vastoinkäymistä ja kärsimystä. Nykyiset sosialistit, kommunistit ja globalistit ovat riistokapitalisteja, sekä väkivaltaisia bolsevikkikommumisteja. Kommunistit, sosialistit ja globalistit tietävät, että kommunismi ja globalismi voivat edetä vain lahtauksella ja väkivallalla. Kukaan muu kuin retardi ei ala kommunistiksi tai sosialistiksi. Setelirankaiset, epärehelliset maanpetturit alkavat globalisteiksi.

Comments are closed.