Marco de Wit 16 kesäkuun, 2020

 

Yhä useammassa maassa eläimiinsekaantumista ollaan kieltämässä. Niinpä nyt monet eläimiinsekaantujat ovat järjestäytyneet. Heillä on omat organisaationsa, ohjelmansa, kirjansa. He kutsuvat itseään zoofiileiksi ja on myös omat ”marttyyrinsä”, jotka ovat joutuneet eläimiinsekaantumisesta vankilaan.

 

Eläimiinsekaantujien järjestöissä lähes kaikki jäsenet näyttävät olevan miehiä ja usein vielä ns. seksuaalivähemmistöjä eli homoja ja transuja. Näiden piirissä eläimiinsekaantuminen näyttääkin olevan paljon yleisempää kuin heteropiireissä.

 

 

Kuvassa linkki Amazoniin

 

 

Erikoista on, että Euroopassa on kaksi erityisen aktiivista eläimiinsekaantujen verkostoa: Saksassa ja Suomessa! Molemmissa vedotaan siihen, että jos kerran homoja, transuja, jne. on alettu ymmärtämään, niin miksei myös eläimiinsekaantujia!

 

 

Kuvassa linkki blogiin

 

 

Suomalaiset eläimiinsekaantujat ovat nyt paniikissa, koska vihdoinkin eläinten kanssa pervoilu ollaan kieltämässä.

 

 

Kuvassa linkki blogiin

 

 

Voit tukea eläinten hyvinvointia allekirjoittamalla tämän kansalaisaloitteen.

 

 

Kuvassa linkki kansalaisaloite-sivustoon

 

 

 

 

3 thoughts on “Eläimiinsekaantujat järjestäytyneet Suomessa

  1. Miten on mahdollista, että Suojelupoliisi ja muut tiedustelupalvelut tuhoavat ja sabotoivat aitokansallismielisiä järjestöjä, mutta saat perustaa perverssin, kommunistiterrorisen, islamistisen tai jihadistisen järjestön?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*