11 thoughts on “Päivän video: BLM-peppuilija

  1. Kaikki kauneimmat ja kuumimmat naiset ovat perhekeskeisiä konservatiivinaisia. Suvakeista ja feministeistä taas löytyy lähes poikkeuksetta rumia naisia. Ei ole sattumaa, että suvakit ovat käytännössä aina henkisesti vajaita, sekä ulkoisesti rumia. Rumat naiset kuitenkin kertovat kauniille naisille ettei heidän kannata ja pidä tehdä lapsia!

  2. Jotkut neekerit pilaavat kaikkien neekereiden maineen luomalla vaikutelman, että kaikki neekerit muka mellakoisivat, harrastaisivat irtosuhteita ja ryöstelisivät kauppoja. Neekerit ovat myös älyllisesti vähintään astrofyysikon ja koneinsinöörin tasolla, eli älyllisesti valovuosia valkoisten edellä! He jopa ylittävät Välimeren kumiveneillä, mihin valkoiset eivät pysty! Neekereiden älyllinen kehitys ja taso ovat huikean korkealla tasolla.

  3. Joku vielä väitti, että roduilla olisi eroja. Ei tietenkään ole. Mustat ovat älyllisesti tuhansia vuosia valkoisia edellä!

  4. Kaikki kuumat kissat ovat konservatiivinaisia ja kaikki rumat lehmät ovat hulluja feministejä ja suvakkinoitia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*