Marco de Wit 17 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kommunisteilla on ollut jo pitkään oma valtio Pohjois-Koreassa.

 

Pari viikkoa sitten länsimaihinkin syntyi kommunistivaltio, kun Antifa valloitti osan Seattlen kaupunkia.

 

Jostain syystä kommunistivaltioiden talous ei oikein toimi.

 

Kukaan ei kuitenkaan arvannut, että nälänhätä iskisi Antifa-valtioon näin nopeasti.

 

Nopeuteen on vaikuttanut se, että alueelta ajettiin pois kaikki varakkaat samalla, kun pummeja suojeltiin.

 

Pummit kiittivät alkamalla kahmimaan yhä enemmän ilmaista tavaraa ja ruokaa.

 

Antifa ei voinut mitään, koska heidän oma mottonsa sanoo selkeästi: Jokaiselta kykynsä mukaan ja jokaiselle tarpeensa mukaan. Eli pummien ei tarvitse antaa mitään, mutta heillä on suuri oikeus saada kaikki ilmaiseksi.

 

Lukija kirjoittaa:

 

Väkivaltaiset kommunistit perustivat oman kommunistisen minivaltionsa Seattleen ja nyt suhtautuvat myös valetoimittajiin vihamielisesti. Ensimmäinen asia mitä nämä kommunistit tekivät oli rajojen perustaminen, raja-aidat ja aseistetut rajavartijat!
Nyt Twitterissä kuitenkin väitetään, että kommunistinen Seattlen minivaltio kärsii nälänhädästä ja he pyytävät ruoka-apua. Hyvin usein historiallinen lopputulos on ollut se, että kommunistit yrittävät paeta kommunistisesta utopiastaan, jolloin omat alkavat lopulta ampumaan rasistien, natsien ja fasistien valtioihin karkaavia ja muurit onkin tarkoitettu pitämään heidän omat asukkaat valtionsa sisällä.
Nämä kommunistisissa minivaltioissa elävät ovat kuitenkin yleensä itsekin myrkyllisiä geneettisiä mutanttinoitia, jotka karattuaan rasistien valtioihin alkavat vaatimaan rajoja auki, homosaatiota, transusaatiota, sensuuria, ilmaisia asioita jne.

 

 

Antifa affiliates take over part of Seattle, deny police entry, but run out of food after homeless take it all

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Antifa-valtiossa on jo nälänhätä

  1. Mitähän tuo kuvan henkilö-oletettu tekee työkseen? Bitumikatehommia? No, tässä vaiheessa nälänhätää ja vesipulaa nuo varmaan ovat onnensa kukkuloilla koska sielä on jo täysi anarkia päällä. Ja sitähän ne ajaa takaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*