5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Töitä! Töitä! Antakaa meille töitä! – Näin huutavat miljoonat valkoiset työläiset. – Uudessa maailmassa tämä unelma on täyttymässä. Vihdoinkin! Se mihin valkoisen ylivallan edustaja ei ole demokratioineen pystynyt sadassa vuodessa, sen musta mies toteuttaa muutamassa viikossa:

  Seattlen valtaajat suunnittelevat työprikaatien perustamista valkoihoisille vapaavaltion kansalaisille. – Valkoinen mies on lopultakin vapautumassa kapitalismin kahleista. Naisia ei tarvitse edes mainita erikseen; kaikkihan tiedämme mitä niille tehdään.

  Valkoihoisista on muodostettava työprikaateja!

 2. Rodutko muka erilaisia ja roduissa on eroja? Pelkkää. Roskaa ja kateellisten panettelua. Valkoiset ovat kateellisia mustien valtavista saavutuksista. Mustat ovat keksineet jopa sähköpistokkeen, raha-automaatin, kumiveneen ja vesihanan! Mitä valkoiset ovat keksineet? Aivan, eivät yhtään mitään.

 3. Tässä nähdään konkreettisimmillaan mitä tarkoittaa ”kulttuurishokki”. Jokaisen ***** ja ****** pitää kehitty omaa tahtiaan. Eikä sitä voi nopeuttaa. Tuokin kaveri saattaa odottaa koko päivän että kori täyttyy vedellä ja siksi kuolla janoon. Koska vaikka se näkee vettä niin se odottaa että kori täyttyy jotta se voisi juoda siitä.

  Ja kun ******* ******** *****, niin niiden ******** ja ******** näkyy jo niiden ajaessa polkupyörää. Jalat levällään ja käärmeenpolkua. Sama hiihtämisen kanssa. Ne katuvat tasaiasella maalla. Evoluutio ei ole muokannut ************ ****** ************** siten että ne ********** ***** ***********. Siksi niitä on turha r******* ****** koska ne ovat vain r*********** ja r*********** ******* *********.

  Antaa ******* kehityytä ******* mistä *** on ********. Ja jos ne ei osaa muuta kuin **********… Niin se on sitten Darwinismia parhaimmillaan. Kaikki ******* *******.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*