4 thoughts on “Palautetta Antifalle

  1. Tämän ja johtajiemme korruptoitumisen ja pettämisen takia kansalaisella on aina ollut ja tulee aina olemaan oikeus kantaa asetta. Eliitti voi yrittää ottaa tämän oikeuden meiltä pois, mutta se on edelleen Jumalan suoma oikeus. Jopa Raamattu opetti suoraan kristityllä olevan oikeus puolustaa itseään: Jolla ei ole miekkaa, myyköön viittansa ja ostakoon miekan itselleen. 2003 poliisivaltio Suomi alkoi nopeasti riisumaan kansaisia aseista, jotta rahaeliitin pankkiirivalta saataisiin täyteen vauhtiin ja toteutettua kansanmurha. Samaan aikaan Poliisille hankittiin valtavia oikeuksia ja tehokkaampia varusteita.

  2. Ei kannata tasa-arvoistaa perustuslaillisia oikeuksiaan tietävää. Jumala on suonut kaikille kansalaisille oikeuden kantaa asetta. Se ei ole mikään oikeus joka on suotu meille, vaan Jumala yksinkertaisesti antoi tämän oikeuden. Jokainen hallinto kääntyy lopulta kansalaisiaan vastaan ja juuri näin on käynyt.

  3. Todella törkeää eriarvoisuutta, kun kommunistinen terroristijärjestö Antifa yritti pakkolunastaa yksityistä omaisuutta. Terroristeja hyväkseen käyttävät rikolliset virkamiehet ja poliitikot tulevat olemaan tuomiolla kansantuomioistuimessa. Pitää aloittaa laajat ja perusteelliset tutkimukset joissa nämä setelirankaiset petturit kaivetaan esille. Kansalaisilla pitää olla oikeus kantaa asetta varsinkin koska hallinnot ympäri maailman ovat hyökkäämässä kansalaisiaan vastaan. Juuri näin Yhdysvaltojen perustajat ennustivatkin tapahtuvan ja juuri näin tapahtui.

  4. Mies teki aivan oikein. Miehelle ei jäänyt lopulta muuta vaihtoehtoa kuin käyttää asetta puolustaakseen itseään. Poliisit ja armeija ovat pettämässä kansansa ja loikkaamassa vihollisen puolelle. Sama tulee tapahtumaan pian myös Suomessa. Osittain tapahtuu jo, kun Poliisi pimittää ja suojelee vihollisia, ei tutki rikoksia ja hyökkää omaa kansaansa vastaan.

Comments are closed.