Marco de Wit 17 kesäkuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Sky News uutisoi kuinka suvakit rakastavat sanojen määrittelyä uudelleen ja käyttivät ensin erilaisia leimakirveitä niin paljon, että menettivät kokonaan merkityksensä (rasisti, fasisti jne.) ja nyt suvakit, globalistit ja valtamedia määrittelevät uudelleen mitä rauha tarkoittaa.

 

Itse asiassa kommunistit ovat jo satakin vuotta määritelleet lahtauksen ja silmittömän väkivallan rauhaksi, tasa-arvoksi ja oikeudeksi. Tämä on satoja vuosia vanhaa sosialistien kehittämää semantiikkatekniikkaa, sanojen uudelleenmäärittelyä, joka on täysin looginen, kun sen ymmärtää. Sosialistit, kommunistit ja nyt heidän kanssaan liittoutuneet suuren rahan globalistit ovat kääntäneet erilaisten sanojen merkityksen päälaelleen ja ovat pitäneet täysin normaalina ja terveenä esimerkiksi lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, sterilisointia ja leikkelyä. Rumista naisista ja miehistä taas on tehty kauniita ja terveitä. Tyhmistä ihmisistä on tehty yhtä älykkäitä. Silmittömästä väkivallasta ja lahtauksesta on tehty tasa-arvoa, oikeutta ja rauhaa. Sosialistien, kommunistien ja globalistien mainostama demokratia taas päätyy hitaasti diktatuuriksi ja hirmuhallinnoksi. Tämäkin on heiltä täysin loogista.

 

Sky News tuo esille kuinka suvakit, globalistit, virkamiehet ja julkisuuden henkilöt osoittavat nyt avointa tukea hyvin väkivaltaisille ja rikollisille BLM-eläimille ja terroristijärjestö Antifalle ja korostaa, että jos konservatiiviset ja kansallismieliset tekisivät edes pienen osan siitä mitä BLM-eläimet ja terroristijärjestö Antifa tekevät, suvakit, globalistit, poliisit ja valtamedia olisivat hätätilassa ja paniikissa, sekä jos pieni osa komservatiiveista ja kansallismielisistä tekisi näin, kaikkia tapahtumiin osallistuvia pidettäisiin väkivaltaisina radikaaleina.

 

Sky News kysyy myös erittäin hyvän kysymyksen: Mitä järkeä on tuhota maiden taloudet ns. koronarajoitteilla estämällä esimerkiksi ravintoloita pitämästä oviaan auki, mutta samaan aikaan tuhansien suvakkien ja muiden mielisairaiden annetaan kokoontua kaduille.

 

Sky News myös kehoittaa keskitien ns. tolkun ihmisiä heräämään ja tajuamaan kulttuurisotien olevan todellisuutta ja, että mitä tänään pidetään radikaalina, voi olla huomenna täysin normaalia, jos kehitykselle ei ilmesty vastareaktiota. Toimittaja kysyy, että olisitko 10 vuotta sitten uskonut, että sanomalla ”Kaikilla elämillä on väliä.” tulisi olemaan niin poliittisesti epäkorrektia, että voisit menettää työpaikkasi sen sanomisesta julkisesti sosiaalisessa mediassa.

 

Toimittaja muistuttaa myös, että on aika taistella suvakismia vastaan tai polvistua ja alistua.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Sky News: Viimeiset ajat nousta vastarintaan

 1. Mitähän tapahtuisi, jos tuollaisen väkijoukon *********** ************ pientä ******** josta lähtisi pelkkää vettä sisältävä spray-suihku, joka sitten auringon valossa kimaltelisi kauniisti.
  – Tapahtuman voisi vaikka kuvata kännykällä.
  – Samalla voisi huutaa: Hajaantukaa! ******* *************! Hajaantukaa!

  Tällaisessa uussuomalaisten
  – (maksua vastaan tietenkin, eihän kukaan halua heitä käyttää hyväksi, kun vielä valkoihoinen kieltäytyisi kunniasta koska työehtosopimus asettaa tiettyjä rajoitteita)
  toteuttamassa hauskassa ja viattomassa leikinteossa ei varmaankaan mitään pahaa ole. No, ei ainakaan mitään laitonta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*